Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 20.05.2024
23501
PROFESÖR
MUHAMMET İRFAN AKSU
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Et Teknolojisi, Gıda Teknolojileri, Gıda Bilimi
miaksu[at]atauni.edu.tr
27A0EC8611A76306
Araştırmacı ID : 23501
ORCID:0000-0001-9391-6955
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2023
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2019-2023
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2013-2019
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2007
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2000
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1993
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1995-1999
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Pastırma üretiminde starter kültür kullanım imkanlarının araştırılması
1995-1999
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
1992-1995
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Trabzon hurmasının depolanması ve reçel, marmelat üretiminde kullanım imkanları
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0