Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Nugget,, Kanatlı Ürünü, Ahududu tozu, Antioksidan, Antimikrobiyal, Fosfat,
Buğday Kalite Haritasının Oluşturulması
SIĞIR KIYMASININ ÇEŞİTLİ KALİTE ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE AHUDUDU EKSTRAKTININ ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
Farklı pH ve ahududu ekstrakt seviyelerinin pastırma çemeni kalitesi üzerine etkilerinin belirlenmesi
Sığır Etlerinin Fosfolipid Kompozisyonu Üzerine Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
SIĞIR KIYMASININ ÇEŞİTLİ KALİTE ÖZELLİKLERİ VE RAF ÖMRÜ ÜZERİNE MOR HAVUÇ LİYOFİLİZE SU EKSTRAKTININ ETKİSİNİN BELİRLENMESİ
Pastırma çemeni üretiminde kırmızı lahana su ekstraktı kullanım imkânlarının araştırılması
Çeşitli Gıdalarda Organoklorlu ve Organofosforlu Pestisit Kalıntılarının Belirlenmesi
PASTIRMA ÜRETİMİNDE POTASYUM LAKTAT KULLANIMI
Düşük sodyum içerikli tuz karışımlarının pastırmanın fiziksel kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üzerine etkileri
Sığır bifteklerinin raf ömrü üzerine Urtica dioica L su ekstraktının etkisi
Pastırma Üretiminde Laktat Kullanımının Ürün Kalite Özellikleri ve Raf Ömrüne Etkisi
Tasarım ve Planlama AR GE Sürekli Eğitim ve Danışmanlık Merkezi Projesi
Pastırma Üretiminde Nitrit Kullanımının Amino Asit Kompozisyonu Üzerine Etkisi
Sırt Bohça Şekerpare ve Kuşgömü Pastırma Çeşitlerinin Kalite Özellikleri
Sığır Kıymasının Kalite Özellikleri ve Raf Ömrüne Trochystemon Orientalis L Ekstraktının Etkisi
Erzurum Piyasasından Tüketime Sunulan Pastırmaların Fiziksel Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Pastırma Üretiminde Starter Kültür Kullanım İmkanlarının Araştırılması
Modifiye Atmosfer Uygulanarak Ambalajlanmış Sucuk ve Pastırmaların Raf Ömürlerinin Belirlenmesi
Değişik Firmalardan Temin Edilen Sucuklarda Biyojen Aminlerin Belirlenmesi
Farklı Yağ Karışımlarının ve Antioksidan İlavesinin Kavurma Kalitesine Etkileri
Sarımsak Ekstraktı ve Bakırın Yumurtacı Tavuklarda Performans Kan parametreleri ve Yumurta Sarısı Yağ Asidi Kompozisyonuna Etkileri
Isırgan Otu Ekstraktı ve Sodyumtripolifosfatın Modifiye Atmosferde Ambalajlanmış Kıymaların Kalite Özellikleri ve Raf Ömrüne Etkileri
Pastırma çeşitlerinin (Sırt Eğrice şekerpare) Amino Asit Kompozisyonunun Belirlenmesi