ECE HOPA

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ECE HOPA

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ/DEVLET KONSERVATUVARI/MÜZİK BÖLÜMÜ/YAYLI ÇALGILAR ANASANAT DALI/

Güzel Sanatlar Temel Alanı Müzik Klasik Batı Müziği
Yıl Hazırlayan Ad Soyad Tez Adı Üniversite
2024 HİCRAN ARSLAN Enkapsüle ahududu (Rubus idaeus L.) tozunun nugget kalite ve raf ömrü üzerine etkilerinin incelenmesi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
2022 TUNCAY ÜRAVELLİ Geleneksel Kars Gravyer peynirlerinin maya florasının tanımlanması ve çeşitli kalite özellikleri Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
2016 MEHMET DOĞAN Pastırma üretim aşamalarında fosfolipit fraksiyonundaki yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi Atatürk Üniversitesi
2015 HAMİDE ALİNEZHAD Dilimlenmiş ve vakum ambalajlanmış sığır etinin raf ömrü üzerine ısırgan otu (Urtica dioica L.) su ekstraktının etkisi Atatürk Üniversitesi
2012 NESLİHAN ÇAKICI Sırt, bohça, şekerpare ve kuşgömü pastırma çeşitlerinin kalite özellikleri Atatürk Üniversitesi
2012 EBRU ERDEMİR Pastırmanın serbest amino asit kompozisyonu ve diğer bazı kalitatif özellikleri üzerine farklı nitrit seviyelerinin etkileri Atatürk Üniversitesi
2009 SİNAN CEYLAN Bazı pastırma çeşitlerinin (sırt, bohça, şekerpare) serbest amino asit kompozisyonu Atatürk Üniversitesi
2008 ESEN ALP Sığır kıymasının kalite özellikleri ve raf ömrüne ısırgan otu (Urtica dioica L.) ve modifiye atmosferde ambalajlamanın etkileri Atatürk Üniversitesi
2006 HAYRUNNİSA ÖZLÜ Et teknolojisinde yüksek basınç uygulamaları Atatürk Üniversitesi
2005 MAHMUT ADIGÜZEL Vitamin E ve farklı depolama şartlarının kavurmanın lipid oksidasyonu ile renk ve duyusal özelliklerine etkisi Atatürk Üniversitesi