Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 13.10.2020
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ECE HOPA
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ/DEVLET KONSERVATUVARI/MÜZİK BÖLÜMÜ/YAYLI ÇALGILAR ANASANAT DALI/
Güzel Sanatlar Temel Alanı
Müzik
Klasik Batı Müziği
Birlikte çalıştığı kişiler
Yüksek Lisans
Yıl
Hazırlayan Ad Soyad
Tez Adı
Üniversite
2024
HİCRAN ARSLAN
Enkapsüle ahududu (Rubus idaeus L.) tozunun nugget kalite ve raf ömrü üzerine etkilerinin incelenmesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
2022
TUNCAY ÜRAVELLİ
Geleneksel Kars Gravyer peynirlerinin maya florasının tanımlanması ve çeşitli kalite özellikleri
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi
2016
MEHMET DOĞAN
Pastırma üretim aşamalarında fosfolipit fraksiyonundaki yağ asidi kompozisyonunun belirlenmesi
Atatürk Üniversitesi
2015
HAMİDE ALİNEZHAD
Dilimlenmiş ve vakum ambalajlanmış sığır etinin raf ömrü üzerine ısırgan otu (Urtica dioica L.) su ekstraktının etkisi
Atatürk Üniversitesi
2012
NESLİHAN ÇAKICI
Sırt, bohça, şekerpare ve kuşgömü pastırma çeşitlerinin kalite özellikleri
Atatürk Üniversitesi
2012
EBRU ERDEMİR
Pastırmanın serbest amino asit kompozisyonu ve diğer bazı kalitatif özellikleri üzerine farklı nitrit seviyelerinin etkileri
Atatürk Üniversitesi
2009
SİNAN CEYLAN
Bazı pastırma çeşitlerinin (sırt, bohça, şekerpare) serbest amino asit kompozisyonu
Atatürk Üniversitesi
2008
ESEN ALP
Sığır kıymasının kalite özellikleri ve raf ömrüne ısırgan otu (Urtica dioica L.) ve modifiye atmosferde ambalajlamanın etkileri
Atatürk Üniversitesi
2006
HAYRUNNİSA ÖZLÜ
Et teknolojisinde yüksek basınç uygulamaları
Atatürk Üniversitesi
2005
MAHMUT ADIGÜZEL
Vitamin E ve farklı depolama şartlarının kavurmanın lipid oksidasyonu ile renk ve duyusal özelliklerine etkisi
Atatürk Üniversitesi