Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
---|---|---|---|
2014-2015 | ET VE ET ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-I | Türkçe | 4 |
2014-2015 | ET VE ET ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-II | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Et ve Et Ürünleri Analizleri-I | Türkçe | 4 |
2013-2014 | Et ve Et Ürünleri Analizleri-II | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Et ve Et Ürünleri Analizleri-II | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Et ve Et Ürünleri Analizleri-I | Türkçe | 4 |
2011-2012 | Et ve Et Ürünleri Analizleri-II | Türkçe | 4 |
2011-2012 | Et ve Et Ürünleri Analizleri-I | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Et ve Et Ürünleri Analizleri-I | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Et ve Et Ürünleri Analizleri-II | Türkçe | 4 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
---|---|---|---|
2022-2023 | Et Bilimi ve Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2021-2022 | Et Bilimi ve Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2020-2021 | Et Bilimi ve Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2019-2020 | Et Bilimi ve Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2015-2016 | BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ-I | Türkçe | 5 |
2015-2016 | GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ-I | Türkçe | 3 |
2015-2016 | SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2015-2016 | Kesimhane Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2014-2015 | GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ-II | Türkçe | 3 |
2014-2015 | GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ-I | Türkçe | 3 |
2014-2015 | BİTİRME PROJESİ | Türkçe | 2 |
2014-2015 | SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 2 |
2014-2015 | BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ-I | Türkçe | 3 |
2014-2015 | ET TESİSLERİNİN KURULUŞU VE ORGANİZASYONU | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Et Bilimi ve Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Et Ürünleri İşleme Mühendisliği | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2013-2014 | Besin Kimyası ve Analizleri-I | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Besin Kimyası ve Analizleri-I | Türkçe | 4 |
2012-2013 | Et Ürünleri İşleme Mühendisliği | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Et Bilimi ve Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2012-2013 | Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Besin Kimyası ve Analizleri-I | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Besin Kimyası ve Analizleri-I | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Proses Tasarımı | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2009-2010 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2008-2009 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2008-2009 | Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2008-2009 | Proses Tasarımı | Türkçe | 2 |
2007-2008 | Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2007-2008 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2007-2008 | Proses Tasarımı | Türkçe | 2 |
2006-2007 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2006-2007 | Gıda Bilimi ve Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2006-2007 | Proses Tasarımı | Türkçe | 2 |
2006-2007 | Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2005-2006 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2005-2006 | Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2004-2005 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2004-2005 | Hayvansal Ürünler İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2004-2005 | Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2003-2004 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2003-2004 | Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2002-2003 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2002-2003 | Hayvansal Ürünler İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2002-2003 | Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu | Türkçe | 2 |
2000-2001 | Meslek Tarihi ve Deontolojisi | Türkçe | 2 |
2000-2001 | Su Ürünleri İşleme Teknolojisi | Türkçe | 2 |
2000-2001 | Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu | Türkçe | 2 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
---|---|---|---|
2024-2025 | KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2024-2025 | Et Teknolojisinde Son Gelişmeler | Türkçe | 3 |
2023-2024 | KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZ YÖNTEMLERİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | KIRMIZI ET ÜRÜNLERİ VE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ | Türkçe | 3 |
2022-2023 | ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ | Türkçe | 3 |
2021-2022 | KIRMIZI ET ÜRÜNLERİ VE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | KIRMIZI ET ÜRÜNLERİ VE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2020-2021 | ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZ YÖNTEMLERİ | Türkçe | 3 |
2015-2016 | KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2014-2015 | KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2008-2009 | Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2007-2008 | Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2006-2007 | Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2005-2006 | Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2004-2005 | Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2003-2004 | Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2002-2003 | Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
2000-2001 | Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi | Türkçe | 3 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
---|---|---|---|
2024-2025 | Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2023-2024 | Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2015-2016 | Et ve Et Ürnlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2014-2015 | ET VE ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KRİTERLERİ VE UYGULAMALI ANALİZ YÖNTEMLERİ | Türkçe | 3 |
2013-2014 | Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2012-2013 | Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2010-2011 | Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2009-2010 | Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2008-2009 | Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri | Türkçe | 3 |
2007-2008 | Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri | Türkçe | 3 |