HATİCE YALMAN KOŞUNALP

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ HATİCE YALMAN KOŞUNALP

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ/GÖNEN MESLEK YÜKSEKOKULU/MUHASEBE VE VERGİ BÖLÜMÜ/MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PR./

Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı Matematik Uygulamalı Matematik , Matematiksel Analiz , Matematiğin Temelleri ve Matematiksel Mantık
Dönem Ders Adı Dili Saat
2014-2015 ET VE ET ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-I Türkçe 4
2014-2015 ET VE ET ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ-II Türkçe 4
2013-2014 Et ve Et Ürünleri Analizleri-I Türkçe 4
2013-2014 Et ve Et Ürünleri Analizleri-II Türkçe 4
2012-2013 Et ve Et Ürünleri Analizleri-II Türkçe 4
2012-2013 Et ve Et Ürünleri Analizleri-I Türkçe 4
2011-2012 Et ve Et Ürünleri Analizleri-II Türkçe 4
2011-2012 Et ve Et Ürünleri Analizleri-I Türkçe 4
2010-2011 Et ve Et Ürünleri Analizleri-I Türkçe 4
2010-2011 Et ve Et Ürünleri Analizleri-II Türkçe 4
Dönem Ders Adı Dili Saat
2022-2023 Et Bilimi ve Teknolojisi Türkçe 3
2021-2022 Et Bilimi ve Teknolojisi Türkçe 3
2020-2021 Et Bilimi ve Teknolojisi Türkçe 3
2019-2020 Et Bilimi ve Teknolojisi Türkçe 3
2015-2016 BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ-I Türkçe 5
2015-2016 GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ-I Türkçe 3
2015-2016 SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 2
2015-2016 Kesimhane Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2015-2016 Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu Türkçe 2
2014-2015 GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ-II Türkçe 3
2014-2015 GIDA İŞLEME VE ANALİZ TEKNİKLERİ-I Türkçe 3
2014-2015 BİTİRME PROJESİ Türkçe 2
2014-2015 SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 2
2014-2015 BESİN KİMYASI VE ANALİZLERİ-I Türkçe 3
2014-2015 ET TESİSLERİNİN KURULUŞU VE ORGANİZASYONU Türkçe 2
2013-2014 Et Bilimi ve Teknolojisi Türkçe 3
2013-2014 Et Ürünleri İşleme Mühendisliği Türkçe 3
2013-2014 Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu Türkçe 2
2013-2014 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 2
2013-2014 Besin Kimyası ve Analizleri-I Türkçe 4
2012-2013 Besin Kimyası ve Analizleri-I Türkçe 4
2012-2013 Et Ürünleri İşleme Mühendisliği Türkçe 3
2012-2013 Et Bilimi ve Teknolojisi Türkçe 3
2012-2013 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 2
2012-2013 Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu Türkçe 2
2011-2012 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 2
2011-2012 Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu Türkçe 2
2011-2012 Besin Kimyası ve Analizleri-I Türkçe 4
2010-2011 Besin Kimyası ve Analizleri-I Türkçe 4
2010-2011 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 2
2010-2011 Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu Türkçe 2
2009-2010 Proses Tasarımı Türkçe 2
2009-2010 Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu Türkçe 2
2009-2010 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 2
2008-2009 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 2
2008-2009 Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu Türkçe 2
2008-2009 Proses Tasarımı Türkçe 2
2007-2008 Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu Türkçe 2
2007-2008 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 2
2007-2008 Proses Tasarımı Türkçe 2
2006-2007 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 2
2006-2007 Gıda Bilimi ve Teknolojisi Türkçe 3
2006-2007 Proses Tasarımı Türkçe 2
2006-2007 Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu Türkçe 2
2005-2006 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 2
2005-2006 Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu Türkçe 2
2004-2005 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 2
2004-2005 Hayvansal Ürünler İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2004-2005 Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu Türkçe 2
2003-2004 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 2
2003-2004 Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu Türkçe 2
2002-2003 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 2
2002-2003 Hayvansal Ürünler İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2002-2003 Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu Türkçe 2
2000-2001 Meslek Tarihi ve Deontolojisi Türkçe 2
2000-2001 Su Ürünleri İşleme Teknolojisi Türkçe 2
2000-2001 Et Tesislerinin Kuruluşu ve Organizasyonu Türkçe 2
Dönem Ders Adı Dili Saat
2024-2025 KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2024-2025 Et Teknolojisinde Son Gelişmeler Türkçe 3
2023-2024 KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2022-2023 KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2022-2023 ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZ YÖNTEMLERİ Türkçe 3
2022-2023 KIRMIZI ET ÜRÜNLERİ VE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ Türkçe 3
2022-2023 ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ Türkçe 3
2021-2022 KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2021-2022 ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ Türkçe 3
2021-2022 KIRMIZI ET ÜRÜNLERİ VE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ Türkçe 3
2020-2021 KIRMIZI ET ÜRÜNLERİ VE İŞLEME TEKNOLOJİLERİ Türkçe 3
2020-2021 ET BİYOKİMYASI VE KALİTESİ Türkçe 3
2020-2021 KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2020-2021 ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZ YÖNTEMLERİ Türkçe 3
2015-2016 KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2014-2015 KANATLI ETİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ Türkçe 3
2013-2014 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2012-2013 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2011-2012 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2010-2011 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2009-2010 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2008-2009 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2007-2008 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2006-2007 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2005-2006 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2004-2005 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2003-2004 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2002-2003 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi Türkçe 3
2000-2001 Kanatlı Eti İşleme Teknolojisi Türkçe 3
Dönem Ders Adı Dili Saat
2024-2025 Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri Türkçe 3
2023-2024 Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri Türkçe 3
2015-2016 Et ve Et Ürnlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri Türkçe 3
2014-2015 ET VE ET ÜRÜNLERİNDE KALİTE KRİTERLERİ VE UYGULAMALI ANALİZ YÖNTEMLERİ Türkçe 3
2013-2014 Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri Türkçe 3
2012-2013 Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri Türkçe 3
2011-2012 Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri Türkçe 3
2010-2011 Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri Türkçe 3
2009-2010 Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri Türkçe 3
2008-2009 Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri Türkçe 3
2007-2008 Et ve Et Ürünlerinde Kalite Kriterleri ve Uygulamalı Analiz Yöntemleri Türkçe 3