DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ BÖLÜMÜ
2015
İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ BÖLÜMÜ
2009
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİĞİ BÖLÜMÜ
2001
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
Öğrenim Bilgisi
2003-2007
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ZOOTEKNİ (DR)
Tez adı: Farklı aminoasitlerle zenginleştirilmiş Artemia naupli’xxleri ile beslenen çipura balığı(Sparus auratus, Linneaus 1758)’xxnın sindirim hormonları ve enzimlerindeki değişimler
2000-2002
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ TEMEL BİLİMLER (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Farklı iki fitoplankton türü ile beslenen (Chlorella vulgaris, Scenedesmus acuminatus), karayayın (Clarias gariepinus burchell 1822) larvalarının yağ asidi kompozisyonu