HANDE ARICI TÜRK

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ HANDE ARICI TÜRK

BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ/SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ/İÇ HASTALIKLARI HEMŞİRELİĞİ ANABİLİM DALI/

Sağlık Bilimleri Temel Alanı Dahili Hastalıklar Hemşireliği
Dönem Ders Adı Dili Saat
2011-2012 Laboratuar Teknikleri Türkçe 3
2011-2012 Bilgisayar Türkçe 2
2011-2012 Ofis Uygulamaları Türkçe 2
2011-2012 Araştırma Yöntemleri ve Teknikleri Türkçe 2
2011-2012 Bilgisayar ve İletişim Teknolojileri Türkçe 3
2011-2012 Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı Türkçe 2
2011-2012 Oseanoloji Türkçe 2
2010-2011 Balık Yetiştiriciliğinde Su Kalitesi Türkçe 4
2010-2011 Plankton Bilgisi ve Kültürü Türkçe 4
2010-2011 Plankton ve Kültürü Türkçe 4
Dönem Ders Adı Dili Saat
2021-2022 GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI Türkçe 3
2020-2021 GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI Türkçe 3
2019-2020 ÜNİVERSİTE ETKİNLİĞİNE KATILIM Türkçe 2
2018-2019 SOSYAL SORUMLULUK Türkçe 2
2017-2018 Sosyal Sorumluluk Türkçe 6
2017-2018 Etik Türkçe 4
2016-2017 İktisada Giriş Türkçe 6
2016-2017 Sosyal Sorumluluk Türkçe 4
2016-2017 Etik Türkçe 4
2016-2017 Üniversite Etkinliğine Katılım Türkçe 6
2015-2016 Su Ürünleri Yetiştiricilik Alan Uyg Türkçe 4
2015-2016 Plankton Kültürü Türkçe 3
2015-2016 SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİK ALAN UYG Türkçe 4
2014-2015 Su Ürünleri Yetiştiricilik Alan Uyg. Türkçe 4
2014-2015 Plankton Kültürü Türkçe 4
2014-2015 Bitirme Projesi Türkçe 2
2014-2015 Su Ürünleri Yetiştiricilik Alan Uyg Türkçe 4
2010-2011 Su ürünleri Ekonomisi Türkçe 2
Dönem Ders Adı Dili Saat
2021-2022 BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2019-2020 KARMA YEMLER VE ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2019-2020 BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2019-2020 BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ Türkçe 4
2017-2018 KARMA YEMLER VE ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2017-2018 BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ Türkçe 4
2016-2017 BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ Türkçe 4
2016-2017 BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2016-2017 KARMA YEMLER VE ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2015-2016 BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2015-2016 KARMA YEMLER VE ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2015-2016 BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ Türkçe 4
2014-2015 BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2014-2015 BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ Türkçe 4
2013-2014 KARMA YEMLER VE ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2013-2014 BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2013-2014 BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ Türkçe 4
2011-2012 BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2011-2012 BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ Türkçe 4
Dönem Ders Adı Dili Saat
2021-2022 BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ Türkçe 4
2019-2020 BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ Türkçe 4
2019-2020 KARMA YEMLER VE ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2018-2019 BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ Türkçe 4
2018-2019 KARMA YEMLER VE ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4
2018-2019 BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ Türkçe 4