Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
---|---|---|---|
2011-2012 | Laboratuar Teknikleri | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Bilgisayar | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Ofis Uygulamaları | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Araştırma Yöntemleri ve Teknikleri | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Bilgisayar ve İletişim Teknolojileri | Türkçe | 3 |
2011-2012 | Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı | Türkçe | 2 |
2011-2012 | Oseanoloji | Türkçe | 2 |
2010-2011 | Balık Yetiştiriciliğinde Su Kalitesi | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Plankton Bilgisi ve Kültürü | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Plankton ve Kültürü | Türkçe | 4 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
---|---|---|---|
2021-2022 | GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI | Türkçe | 3 |
2020-2021 | GÖNÜLLÜLÜK ÇALIŞMALARI | Türkçe | 3 |
2019-2020 | ÜNİVERSİTE ETKİNLİĞİNE KATILIM | Türkçe | 2 |
2018-2019 | SOSYAL SORUMLULUK | Türkçe | 2 |
2017-2018 | Sosyal Sorumluluk | Türkçe | 6 |
2017-2018 | Etik | Türkçe | 4 |
2016-2017 | İktisada Giriş | Türkçe | 6 |
2016-2017 | Sosyal Sorumluluk | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Etik | Türkçe | 4 |
2016-2017 | Üniversite Etkinliğine Katılım | Türkçe | 6 |
2015-2016 | Su Ürünleri Yetiştiricilik Alan Uyg | Türkçe | 4 |
2015-2016 | Plankton Kültürü | Türkçe | 3 |
2015-2016 | SU ÜRÜNLERİ YETİŞTİRİCİLİK ALAN UYG | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Su Ürünleri Yetiştiricilik Alan Uyg. | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Plankton Kültürü | Türkçe | 4 |
2014-2015 | Bitirme Projesi | Türkçe | 2 |
2014-2015 | Su Ürünleri Yetiştiricilik Alan Uyg | Türkçe | 4 |
2010-2011 | Su ürünleri Ekonomisi | Türkçe | 2 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
---|---|---|---|
2021-2022 | BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
2019-2020 | KARMA YEMLER VE ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
2019-2020 | BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
2019-2020 | BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ | Türkçe | 4 |
2017-2018 | KARMA YEMLER VE ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
2017-2018 | BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ | Türkçe | 4 |
2016-2017 | BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ | Türkçe | 4 |
2016-2017 | BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
2016-2017 | KARMA YEMLER VE ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
2015-2016 | BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
2015-2016 | KARMA YEMLER VE ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
2015-2016 | BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ | Türkçe | 4 |
2014-2015 | BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
2014-2015 | BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ | Türkçe | 4 |
2013-2014 | KARMA YEMLER VE ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
2013-2014 | BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
2013-2014 | BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ | Türkçe | 4 |
2011-2012 | BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
2011-2012 | BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ | Türkçe | 4 |
Dönem | Ders Adı | Dili | Saat |
---|---|---|---|
2021-2022 | BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ | Türkçe | 4 |
2019-2020 | BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ | Türkçe | 4 |
2019-2020 | KARMA YEMLER VE ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
2018-2019 | BALIK YEMLERİNDE KULLANILAN KATKI MADDELERİ VE ETKİLERİ | Türkçe | 4 |
2018-2019 | KARMA YEMLER VE ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |
2018-2019 | BALIK LARVALARINDA ENZİM ANALİZ TEKNİKLERİ | Türkçe | 4 |