AHMED MENEVŞEOĞLU
DOÇENT

AHMED MENEVŞEOĞLU

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda ve Beslenme Bilimi, Gıda Teknolojileri, Gıda Kimyası amenevseoglu[at]agri.edu.tr
Araştırmacı ID : 166163

ORCID:0000-0003-2454-7898

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2022
  • AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2022-2022
  • AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2020-2021
  • GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2018-2019
  • The Ohio State University

    College of Food, Agricultural and Environmental Sciences Food Science and Technology
  • 2011-2013
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2023
  • AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ

    LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ İKTİSAT (YL) (TEZLİ)
  • 2015-2019
  • The Ohio State University

    Tez adı: Metabolomics approach for authentication of pisco and detection of contaminants
  • 2010-2012
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Çilek suyu konsantresi üretim aşamalarında ve depolama sürecinde polifenoller, askorbik asit ve antioksidan aktivitedeki değişimler
  • 2005-2009
  • AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ