2024-2025 |
Yönetim ve Organizasyon |
Türkçe |
2 |
2024-2025 |
Catering |
Türkçe |
2 |
2024-2025 |
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi |
Türkçe |
3 |
2024-2025 |
Gastronomi Turizmi |
Türkçe |
3 |
2024-2025 |
Pazarlama |
Türkçe |
2 |
2023-2024 |
Vejetaryen Mutfağı |
Türkçe |
3 |
2023-2024 |
Restoran İşletmeciliği |
Türkçe |
3 |
2023-2024 |
Yöresel Mutfak |
Türkçe |
3 |
2023-2024 |
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi |
Türkçe |
3 |
2023-2024 |
Yönetim ve Organizasyon |
Türkçe |
2 |
2023-2024 |
Gastronomi Turizmi |
Türkçe |
3 |
2022-2023 |
Gastronomi Turizmi |
Türkçe |
3 |
2022-2023 |
Catering |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi |
Türkçe |
3 |
2022-2023 |
İnsan Kaynakları Yönetimi |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
Yönetim ve Organizasyon |
Türkçe |
2 |
2022-2023 |
Restoran İşletmeciliği |
Türkçe |
3 |
2022-2023 |
Yemek Süsleme Sanatı |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
Yönetim ve Organizasyon |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
Catering |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
Gastronomi Turizmi |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
Restoran İşletmeciliği |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
Pazarlama |
Türkçe |
2 |
2021-2022 |
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
Yemek Süsleme Sanatı |
Türkçe |
3 |
2021-2022 |
Halkla İlişkiler |
Türkçe |
2 |
2020-2021 |
Pasta Tatlı Üretim Teknikleri |
Türkçe |
4 |
2020-2021 |
Beslenmenin Temel İlkeleri |
Türkçe |
3 |
2020-2021 |
Menü Planlama |
Türkçe |
3 |
2020-2021 |
Aromatik Otlar, Baharatlar ve Karışımlar |
Türkçe |
3 |
2019-2020 |
Menü Planlama |
Türkçe |
3 |
2019-2020 |
Pazarlama |
Türkçe |
2 |
2019-2020 |
Genel Turizm |
Türkçe |
3 |
2019-2020 |
Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi |
Türkçe |
3 |
2019-2020 |
Lojistik Yönetim ve Organizasyonu |
Türkçe |
3 |
2019-2020 |
Uluslararası Pazarlama |
Türkçe |
3 |
2019-2020 |
Turizmde Etik |
Türkçe |
3 |