451.
Farklı yöntemlerle üretilen elma pekmezlerinin kimyasal özelliklerinin incelenmesi
Investigation of chemical properties of apple pekmez produced with different methods
ÖZCAN BULANTEKİN
(2014).
, Yapıldığı Yer: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. ALPER KUŞÇU
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
452.
Salmonella surveillance on fresh produce and inactivation by high hydrostatic pressure
Taze sebzelerde Salmonella incelenmesi ve yüksek hidrostatik basınç ile inaktivasyon
ELİF GÜNEL
(2014).
, Yapıldığı Yer: ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. YEŞİM SOYER,PROF. DR. HAMİ ALPAS
Yüksek Lisans
İngilizce
Gıda Mühendisliği
|
|
|
453.
Randıman arttırıcı hazır toz karışımlarının beyaz peynir kalitesi üzerine etkileri
The effects of yield increasing ready powder mixtures in the production of white cheese to quality parameters
HÜSEYİN ENDER GÜRMERİÇ
(2014).
, Yapıldığı Yer: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. MAHMUT DOĞAN
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
454.
Elektrolize suyun kiraz kalitesine etkisi
Effect of electrolyzed water on sweet cherry quality
EDA HAYTA
(2014).
, Yapıldığı Yer: ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. MEHMET SEÇKİN ADAY
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
455.
Tavuk işletmelerinden ve tavuk etlerinden izole edilen Listeria spp.'ler üzerine ListexTM P100 bakteriyofajının etkisi
Effect of ListexTM P100 bacteriophage on Listeria spp's isolated from chicken enterprises and chicken carcassess
SELİN SAĞLAM
(2014).
, Yapıldığı Yer: ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. IŞIL VAR
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
456.
Ülkemizde tüketilen bazı yenilebilir yaprakların antioksidan ve antidiyabetik aktivitelerinin belirlenmesi
Determination of antioxidant and antidiabetic activities of some edible flowers that consumed in Turkey
BETÜL AKYURT
(2014).
, Yapıldığı Yer: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. MUSTAFA ÇAM
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
457.
Ev tipi tarhana ve yoğurt örneklerinde biyojen amin varlığının araştırılması
Investigation of biogenic amine content of homemade tarhana and yogurt samples
VAHİT AKYOL
(2014).
, Yapıldığı Yer: CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. AKİF KUNDAKCI
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
458.
Sofralık salamura siyah zeytin üretiminde farklı klorür tuzları kullanımının kalite üzerine etkisi
Effect of using different chloride salts on the quality of the naturally fermented black olive production
MÜZEYYEN ERDOĞAN
(2014).
, Yapıldığı Yer: ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. HÜSEYİN ERTEN
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
459.
Trabzon ekmeği üretiminin aflatoksinler ve fusarıum toksinleri üzerine etkisi
Effect of trabzon bread making on aflatoxins and fusarium toxins
PINAR YILMAZ
(2014).
, Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. UMRAN UYGUN
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
460.
Soya içeren işlenmiş gıdalarda GDO miktarının belirlenmesi ve pişirme koşullarının GDO miktarına etkisi
Determination of GMO content of food containing soy and effects of baking conditions to GMO content
GÖNÜL GÜVEN
(2014).
, Yapıldığı Yer: EGE ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. ALİ ÜREN
Doktora
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
461.
Effect of extrusion on functional components and in vitro bioaccessibility of β-cryptoxanthin and zeaxanthin
Ekstrüzyonun fonksiyonel bileşenler ve β-kriptozantin ve zeaksantin'in in vitro biyoerişilebilirliği üzerine etkisi
ÖZGE YOLDAŞ
(2014).
, Yapıldığı Yer: ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. İLKAY ŞENSOY,PROF. DR. ZÜMRÜT BEGÜM ÖGEL
Yüksek Lisans
İngilizce
Gıda Mühendisliği
|
|
|
462.
Ultrases ön işleminin bamya ve elma örneklerinin kurutma performansları üzerine etkisi
Effect of ultrasound pretreatment on drying performance of okra and apple
SENEM TÜFEKÇİ
(2014).
, Yapıldığı Yer: PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. SAMİ GÖKHAN ÖZKAL
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
463.
Kuşburnu (Rosa canina) nektarında toplam fenolik madde ve suda çözünen vitaminlerin ısıl parçalanma kinetiği
Degradation kinetics of total phenolic compounds and water soluble vitamins in rosehip (Rosa canina) nectar
TOLGA DUMAN
(2014).
, Yapıldığı Yer: PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. ÇETİN KADAKAL
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
464.
Production and characterization of microparticulated corn zein, and its applications on emulsions and bread-making
Mikro tanecikli mısır zeininin üretimi ve karakterize edilmesi; ve emülsiyonlarda ve ekmek yapımında uygulamaları
OĞUZ KAAN ÖZTÜRK
(2014).
, Yapıldığı Yer: ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. BEHİÇ MERT
Yüksek Lisans
İngilizce
Gıda Mühendisliği
|
|
|
465.
Production of high quality functional proteins from legumes and plant based agroindustrial wastes and byproducts
Baklagiller ve bitkisel kaynaklı tarımsal atıklar ve yan ürünlerinden yüksek kalitede fonksiyonel proteinler üretilmesi
LEVENT YURDAER AYDEMİR
(2014).
, Yapıldığı Yer: İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Danışman(lar): PROF. DR. AHMET YEMENİCİOĞLU
Doktora
İngilizce
Gıda Mühendisliği
|
|
|
466.
The determination of the antioxidant capacities and the in-vitro bioavailabilities of Osmanlı strawberry, Osmanlı strawberry jam and strawberry tree (Arbutus unedo)
Osmanlı çileği, Osmanlı çileği reçeli ve dağ çileğinin(Arbutus unedo) antioksidan kapasitelerinin ve in vitro biyoyararlılıklarının değerlendirilmesi
ERİNÇ KOÇAK
(2014).
, Yapıldığı Yer: İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. BERAAT ÖZÇELİK
Yüksek Lisans
İngilizce
Gıda Mühendisliği
|
|
|
467.
Fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş dondurma üretimi
Production of ice cream with developed functional properties
MERVE AÇU
(2014).
, Yapıldığı Yer: EGE ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. ÖZER KINIK
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği , Mikrobiyoloji
|
|
|
468.
Farklı dondurma ve çözündürme metotlarının nar tanelerinin fiziksel ve antioksidan özellikleri üzerine etkisi
Different freezing and thawing methods effect on antioxidant and physical properties of pomegranate
YASEMİN ŞENGÜL
(2014).
, Yapıldığı Yer: İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. FATMA EBRU FIRATLIGİL DURMUŞ
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
469.
Köftelerin bazı kalite özellikleri üzerine öğütülmüş çörek otunun etkisinin belirlenmesi
Determination of the effect of ground black cumin on some quality characteristics of meatballs
GÜLŞAH ATEŞ
(2014).
, Yapıldığı Yer: AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. RAMAZAN ŞEVİK
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
470.
Resistance properties and control of Alicyclobacillus acidoterrestris
Alicyclobacillus acidoterrestris'in kontrolü ve direnç özellikleri
ÇELENK MOLVA
(2014).
, Yapıldığı Yer: İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. AYŞE HANDAN BAYSAL
Doktora
İngilizce
Gıda Mühendisliği
|
|
|
471.
İrmikaltı undan vital gluten ve etanol üretimi üzerine bir araştırma
A study on production of vital gluten and ethanol from durum clear flour
MEHMET KOYUNCU
(2014).
, Yapıldığı Yer: SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. SELMAN TÜRKER,YRD. DOÇ. DR. ABDULVAHİT SAYASLAN
Doktora
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
472.
Kapya biber tohumundan soğuk presleme ile yağ eldesinin optimizasyonu ve ürün karakterizasyonu
Optimization and product characterization of oil produced from capia pepper seed by cold pressing
EMEL SEVGİ ARSUNAR
(2014).
, Yapıldığı Yer: ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. EMİN YILMAZ
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
473.
Domates tozu üretiminde farklı yöntem ve işlem koşullarının toz ürün özellikleri üzerine etkisi
The effects of different method and process conditions on powder properties during tomato powder production
MERVE ESER
(2014).
, Yapıldığı Yer: EGE ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. FİGEN ERTEKİN
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
474.
Balkabağı (Cucurbita moschata) unu katkısının bisküvinin antioksidan aktivite ve besinsel kalitesine etkileri
Effects of pumpkin (Cucurbita moschata) flour addition on the antioxidant activity and nutritional quality of cookie
EMİNE AYDIN
(2014).
, Yapıldığı Yer: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. DUYGU GÖÇMEN
Doktora
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
475.
Ultrasonik yöntemlerle ekstrakte edilen yaban mersininin biyoaktif özellikleri ve kefir üretiminde kullanımı
Bioactive properties blueberry extracted with ultrasonic methods and usage in kefir manufacture
MEHTAP ER
(2014).
, Yapıldığı Yer: ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. MUHAMMET DERVİŞOĞLU
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
476.
Aktif ve akıllı ambalajlama teknolojilerine tüketici bakışının
regresyon ağacı ve çoklu uyum analizi tekniğiyle belirlenmesi
Assessing consumer's adoption of active and intelligent packaging by using regression tree and multiple corrospendence analysis
UĞUR YENER
(2014).
, Yapıldığı Yer: ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. MEHMET SEÇKİN ADAY
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
477.
Püskürtmeli kurutmada sürekli faz ve damlacıkta ısı-kütle ve momentum transferinin eş zamanlı olarak modellenmesi
Modelling of simultaneous heat-mass and momentum transfer of continuous phase and droplet in the spray dryer
BANU KOÇ
(2014).
, Yapıldığı Yer: EGE ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. FİGEN ERTEKİN
Doktora
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
478.
Altın çilek çeşnili zeytinyağı üretim optimizasyonu
Production optimization of golden berry flavored olive oil
LATİFE DALGIÇ
(2014).
, Yapıldığı Yer: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. GÜLCAN ÖZKAN,YRD. DOÇ. DR. ERKAN KARACABEY
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
479.
Buğday rüşeymli kurabiyelerin bazı kalitatif özelliklerinin ve raf ömrünün belirlenmesi üzerine bir araştırma
A research on some qualitative properties and shelf life determination of cookies with wheat germ
GİZEM AVCIOĞLU
(2014).
, Yapıldığı Yer: SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. SELMAN TÜRKER
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
480.
Ultrases pastörizasyon ve membran konsantrasyon yöntemlerinin karadut (Morus nigra L.) suyu konsantresi üretiminde uygulanabilirliğinin araştırılması
Investigation of applicability ultrasound pasteurization and membrane concentration techniques for production of black mulberry (Morus nigra L.) juice concentrates
CÜNEYT DİNÇER
(2014).
, Yapıldığı Yer: AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. AYHAN TOPUZ
Doktora
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
481.
Rekonstitüe yoğurdunun özellikleri üzerine stabilizatör kullanımının ve depolama süresinin etkileri
A study on determination of the effects of use of stabilizers and storage time on propertise at rekonstitued yoghurt
MİLAD NALCHI
(2014).
, Yapıldığı Yer: ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. MEHMET GÜVEN
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
482.
Sivas yöresinde üretilen geleneksel beyaz peynirlerde pıhtı pişirme sıcaklığı ve süresinin peynir verimi, erime özelliği ve tekstürel özellikler üzerine etkisi
The impact of curd cooking temperature and time in traditional white cheese produced in the region of Sivas on cheese yield, melting behaviour and texturel properties
ESEN BİLGE BİÇER
(2014).
, Yapıldığı Yer: CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. NURSEL DEVELİ IŞIKLI
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
483.
Farklı bağlayıcı ajanların kullanımının et ürünleri kalite parametreleri üzerine etkilerinin araştırılması
Effects of di̇fferent binding agents on quality parameters of meat products
ESRA ATILGAN
(2014).
, Yapıldığı Yer: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. BİROL KILIÇ
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
484.
Farklı kurutma ön işlemleri ve metodlarının doğranmış kuru soğanların kurutma kinetiği ve kalitesi üzerine etkisi
The effect of different drying processes and methods on drying kinetics and quality of pre-chopped onions
CENGİZ ÇETİN
(2014).
, Yapıldığı Yer: HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. HASAN VARDİN
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
485.
Soğukta ve dondurularak depolanan köfte kalitesine maviyemiş ekstraktının etkisi
Effects of blueberry extract on meatball quality during cold and frozen storage
FATMA IŞIKCI
(2014).
, Yapıldığı Yer: ANKARA ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. AYLA SOYER
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
486.
Kurutmada ultrason kullanımının ürün kalitesi ve kuruma davranışına etkileri
Effect of ultrasound pre-treatment on food product quality and drying behaviour
BURÇİN YILMAZ
(2014).
, Yapıldığı Yer: EGE ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. ŞEBNEM TAVMAN
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
487.
Farklı yöntemlerle uygulanan elektriksel ön işlemlerin ozmotik kurutma sırasında gerçekleşen kütle transferine etkisinin deneysel ve kuramsal olarak incelenmesi
Experimental and theoretical investigation of the effect of electrical pretreatments applied by different methods on mass transfer occurred during osmotic dehydration
SALİH EROĞLU
(2014).
, Yapıldığı Yer: EGE ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. FİLİZ İÇİER
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
488.
Portakal suyu asitliğinin azaltılmasında iyon değiştirici reçine kullanımının bazı kalite parametreleri üzerine etkisi
Deacidification of orange juice by ion exchange resins and its effects on the quality parameters
EDA ÖNÜR
(2014).
, Yapıldığı Yer: ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. ASİYE AKYILDIZ
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
489.
Kavrularak üretilen mısır, buğday ve nohut çerezlerinin beslenme açısından önemli karbonhidrat fraksiyonlarının belirlenmesi
Determination of nutritionally important carbohydrate fractions in roasted corn, wheat and chickpea snacks
EMİN AKARÇAY
(2014).
, Yapıldığı Yer: GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. MEHMET TOKATLI,YRD. DOÇ. DR. ABDULVAHİT SAYASLAN
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
490.
Konvektif koşullarda kurutulan sebze ve meyvelerin kuruma karakteristiklerinin belirlenmesi
The investigation of drying characteristics at convective conditions of fruit and vegetables
EDA ELGİN KILIÇ
(2014).
, Yapıldığı Yer: KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. İNCİ ÇINAR
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
491.
Gama-orizanol içeren ham pirinç kepek yağının bazı bitkisel yağların oksidasyon stabilitesi ve yağ asidi kompozisyonu üzerine etkisi
The effect of crude rice bran oil containing gamma-oryzanol on oxidation stability and fatty acid composition of some vegetable oils
MUHAMMET ERCAN
(2014).
, Yapıldığı Yer: SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. MEHMET AKBULUT
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
492.
Yüksek amilozlu mısır nişastasından dirençli nişasta eldesi ve
erişte üretiminde kullanımı
Production of resistant starch from high amylose corn starch and their utilization in noodle
AYŞE NESLİHAN İNKAYA DÜNDAR
(2014).
, Yapıldığı Yer: ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. DUYGU GÖÇMEN
Doktora
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
493.
Antalya/Manavgat'ta üretilen peynir türlerinin ve bu peynirlerin üretiminde kullanılan sütün mikrobiyolojik kriterlere uygunluğunun belirlenmesi
Determination the confirmity to microbial criteria of cheese and used milk in the cheese in Manavgat Antalya
TÜLİN EROL
(2014).
, Yapıldığı Yer: AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. İBRAHİM YILDIRIM
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
494.
Effects of ozone treatment on quality parameters and shelf-life of soybean oil
Ozon gazı muamelesinin soya yağının kalite parametreleri ve raf ömrüne olan etkileri
EMİNE GÜL KAYNAK
(2014).
, Yapıldığı Yer: GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. ESRA İBANOĞLU
Yüksek Lisans
İngilizce
Gıda Mühendisliği
|
|
|
495.
Sous-vide pişirme yönteminin sığır etinde heterosiklik aromatik amin oluşumu ve bazı kalitatif kriterler üzerine etkisi
The effects of sous-vide cooking method on the formation of heterocyclic aromatic amines and some quai̇tati̇ve cri̇teri̇a i̇n beef
ELDOS ZIKIROV
(2014).
, Yapıldığı Yer: ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. FATİH ÖZ
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
496.
Farklı meyvelerden üretilmiş pekmezlerin depolanma süresince biyokimyasal özelliklerinde oluşan değişmeler
Changes resulting in biochemical properties in the process of storange molasses of produced from different fruits
FATİH TEMEL
(2014).
, Yapıldığı Yer: TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): YRD. DOÇ. DR. SEMRA TÜRKOĞLU,PROF. DR. ALİ BATU
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
497.
Ultrasonikasyonun vişne suyunun bazı kimyasal ve mikrobiyolojik özelliklerine etkisinin yüzey cevap yöntemi ile belirlenmesi
Determination of effectiveness of ultrasonication on some chemical and microbiological properties of sourcherry juice by response surface methodology
TUĞBA TÜRKEN
(2014).
, Yapıldığı Yer: ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. HANDE SELEN ERGE
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
498.
Süt ve yoğurtta melaminin biyokristalizasyon yöntemi ile belirlenmesi
Determination of melamin in milk and yogurt by biocrystallization method
ONUR ACAR
(2014).
, Yapıldığı Yer: SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. BEDİA ŞİMŞEK,YRD. DOÇ. DR. ALPER KUŞÇU
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
499.
Dondurarak kurutulmuş kayısı tozunun bazı özelliklerine farklı maltodekstrinlerin etkisinin belirlenmesi
Effect of different maltodextrins on some properties of freeze-dried apricot powder
TAMER ARSLAN
(2014).
, Yapıldığı Yer: İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): DOÇ. DR. GÖKHAN DURMAZ
Yüksek Lisans
Türkçe
Gıda Mühendisliği
|
|
|
500.
Mitigation of thermal process contaminants by alternative technologies
Alternatif teknolojiler ile termal proses kontaminantlarının azaltılması
BURÇE ATAÇ MOGOL
(2014).
, Yapıldığı Yer: HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
Danışman(lar): PROF. DR. VURAL GÖKMEN
Doktora
İngilizce
Gıda Mühendisliği
|
|
|