Mühendislik Temel Alanı / Gıda Bilimleri ve Mühendisliği / Fermantasyon Teknolojileri için arama sonuçları Arama sonucu: 121 sonuç bulundu
ABDULLAH ÖZONUR ORCID
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

ABDULLAH ÖZONUR

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Teknolojileri
aozonur[at]cu.edu.tr
ADNAN BOZDOĞAN ORCID
PROFESÖR

ADNAN BOZDOĞAN

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi ; Temel İşlemler
bozdogan[at]osmaniye.edu.tr
AHMET KÜÇÜKÇETİN ORCID
PROFESÖR

AHMET KÜÇÜKÇETİN

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SÜT TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi ; Fonksiyonel Gıdalar ; Fermantasyon Teknolojileri
AHMET DOĞAN DUMAN ORCID
PROFESÖR

AHMET DOĞAN DUMAN

HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Güvenliği ; Fermantasyon Teknolojileri
adduman[at]mku.edu.tr
AHMET EVREN YETİMAN ORCID
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

AHMET EVREN YETİMAN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi
ahmetyetiman[at]erciyes.edu.tr
AHMET HİLMİ ÇON ORCID
PROFESÖR

AHMET HİLMİ ÇON

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
ahmeth.con[at]omu.edu.tr
ALİ OĞUZ BÜYÜKKİLECİ ORCID
PROFESÖR

ALİ OĞUZ BÜYÜKKİLECİ

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
oguzbuyukkileci[at]iyte.edu.tr
ALPER GÜVEN ORCID
DOÇENT

ALPER GÜVEN

MUNZUR ÜNİVERSİTESİ/GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi
agueven[at]munzur.edu.tr
ARZU AKPINAR BAYİZİT ORCID
PROFESÖR

ARZU AKPINAR BAYİZİT

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Fonksiyonel Gıdalar
abayizit[at]uludag.edu.tr
AYSUN ŞENER GEDÜK
PROFESÖR

AYSUN ŞENER GEDÜK

ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
asener[at]atu.edu.tr
AYŞE AVCI ORCID
PROFESÖR

AYŞE AVCI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Nanoteknoloji
aysea[at]sakarya.edu.tr
AYŞE BURCU AKTAŞ ORCID
DOÇENT

AYŞE BURCU AKTAŞ

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ/FEN FAKÜLTESİ/BİYOKİMYA BÖLÜMÜ/BİYOKİMYA ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Bitkisel Yağ Teknolojisi ; Gıda Kimyası ; Fermantasyon Teknolojileri
burcuaktas[at]cumhuriyet.edu.tr
AYŞEGÜL KIRCA TOKLUCU
PROFESÖR

AYŞEGÜL KIRCA TOKLUCU

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Meyve ve Sebze Teknolojisi ; Temel İşlemler ; Fermantasyon Teknolojileri
aysegulkirca[at]comu.edu.tr
AYŞEGÜL KUMRAL ORCID
PROFESÖR

AYŞEGÜL KUMRAL

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi
ayseguly[at]uludag.edu.tr
BANU METİN ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ (Unvan:Doçent)

BANU METİN

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi
banu.metin[at]yildiz.edu.tr
BARÇIN KARAKAŞ BUDAK ORCID
DOÇENT

BARÇIN KARAKAŞ BUDAK

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Teknolojileri
barcink[at]akdeniz.edu.tr
BEKİR SAFKAN ORCID
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

BEKİR SAFKAN

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Mikrobiyolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
bekirsafkan2[at]gmail.com
BERNA ÖZTÜRK ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

BERNA ÖZTÜRK

İSTANBUL NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Güvenliği ; Fermantasyon Teknolojileri
berna.ozturk[at]nisantasi.edu.tr
BİLAL AĞIRMAN ORCID
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

BİLAL AĞIRMAN

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi
bagirman[at]cu.edu.tr
BİLGE ERTEKİN FİLİZ ORCID
DOÇENT

BİLGE ERTEKİN FİLİZ

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri ; Fonksiyonel Gıdalar ; Fermantasyon Teknolojileri
bilgefiliz[at]sdu.edu.tr