Mühendislik Temel Alanı / Gıda Bilimleri ve Mühendisliği / Gıda Biyoteknolojisi için arama sonuçları Arama sonucu: 236 sonuç bulundu
ABDULLAH DEMİRCİ ORCID
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

ABDULLAH DEMİRCİ

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ/DOĞUBAYAZIT AHMED-İ HANİ MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/ET VE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ PR./

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Nanoteknoloji ; Gıda Biyoteknolojisi
ademirci[at]agri.edu.tr
ABDULLAH ÖZONUR ORCID
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

ABDULLAH ÖZONUR

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Teknolojileri
aozonur[at]cu.edu.tr
ADNAN BOZDOĞAN ORCID
PROFESÖR

ADNAN BOZDOĞAN

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi ; Temel İşlemler
bozdogan[at]osmaniye.edu.tr
AHMET EVREN YETİMAN ORCID
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

AHMET EVREN YETİMAN

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi
ahmetyetiman[at]erciyes.edu.tr
AHMET HİLMİ ÇON ORCID
PROFESÖR

AHMET HİLMİ ÇON

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
ahmeth.con[at]omu.edu.tr
AHMET SALİH SÖNMEZDAĞ
DOÇENT

AHMET SALİH SÖNMEZDAĞ

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ/SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ/TOPLUM BESLENMESİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Kimyası ; Gıda Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi
salihsonmezdag[at]mu.edu.tr
AHMET ŞÜKRÜ DEMİRCİ ORCID
PROFESÖR

AHMET ŞÜKRÜ DEMİRCİ

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Mikrobiyolojisi
ALEV YÜKSEL BİLSEL ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

ALEV YÜKSEL BİLSEL

İSTANBUL GALATA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Yağ Teknolojisi ; Gıda Kimyası
alev.bilsel[at]galata.edu.tr
ALİ SOYUÇOK ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

ALİ SOYUÇOK

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ/BURDUR GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Et Teknolojisi ; Gıda Mikrobiyolojisi
alisoyucok[at]gmail.com
ALİ COŞKUN DALGIÇ ORCID
PROFESÖR

ALİ COŞKUN DALGIÇ

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Temel İşlemler ; Gıda Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi
dalgic[at]gantep.edu.tr
ALİ OĞUZ BÜYÜKKİLECİ ORCID
DOÇENT

ALİ OĞUZ BÜYÜKKİLECİ

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
oguzbuyukkileci[at]iyte.edu.tr
ALPER GÜVEN ORCID
DOÇENT

ALPER GÜVEN

MUNZUR ÜNİVERSİTESİ/GÜZEL SANATLAR, TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi
agueven[at]munzur.edu.tr
ARZU AKPINAR BAYİZİT ORCID
PROFESÖR

ARZU AKPINAR BAYİZİT

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri ; Fonksiyonel Gıdalar
abayizit[at]uludag.edu.tr
ARZU ÇAĞRI MEHMETOĞLU ORCID
PROFESÖR

ARZU ÇAĞRI MEHMETOĞLU

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Güvenliği ; Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu
acagri[at]sakarya.edu.tr
AYCAN YİĞİT ÇINAR ORCID
DOÇENT

AYCAN YİĞİT ÇINAR

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu
aycan.cinar[at]btu.edu.tr
AYNUR GÜL KARAHAN ÇAKMAKÇI ORCID
PROFESÖR

AYNUR GÜL KARAHAN ÇAKMAKÇI

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi
aynurkarahan[at]sdu.edu.tr
AYSUN SAĞLAM ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

AYSUN SAĞLAM

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ/ANADOLU BİL MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi ; Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Hijyeni ve Üretimi
aysunsaglam[at]aydin.edu.tr
AYSUN ŞENER GEDÜK
PROFESÖR

AYSUN ŞENER GEDÜK

ADANA ALPARSLAN TÜRKEŞ BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
asener[at]atu.edu.tr
AYŞE AVCI ORCID
PROFESÖR

AYŞE AVCI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Fermantasyon Teknolojileri
aysea[at]sakarya.edu.tr
AYŞE DEMİRBAŞ ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

AYŞE DEMİRBAŞ

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ/SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ/SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Nanoteknoloji ; Gıda Biyoteknolojisi ; Gıda Güvenliği
ayse.demirbas[at]erdogan.edu.tr