Mühendislik Temel Alanı / Gıda Bilimleri ve Mühendisliği / Et Teknolojisi için arama sonuçları Arama sonucu: 129 sonuç bulundu
EMRE KABİL ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

EMRE KABİL

YALOVA ÜNİVERSİTESİ/ARMUTLU MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR./

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi
emre.kabil[at]yalova.edu.tr
HASAN YETİM ORCID
PROFESÖR

HASAN YETİM

İSTANBUL SABAHATTİN ZAİM ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi ; Gıda Teknolojileri ; Su Ürünleri Teknolojisi
hasan.yetim[at]izu.edu.tr
NURTEN BEYTER ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

NURTEN BEYTER

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ/GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi ; Meyve-Sebze Teknolojisi ; Gıda Hijyeni ve Üretimi
EYLEM EZGİ FADILOĞLU ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

EYLEM EZGİ FADILOĞLU

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ/UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi ; Gıda Teknolojileri ; Gıda Mikrobiyolojisi
ezgi.fadiloglu[at]yasar.edu.tr
EMİNE OLUM ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

EMİNE OLUM

İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ/GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi
eolum[at]medipol.edu.tr
SERAP NAZIR ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

SERAP NAZIR

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Güvenliği ; Et Teknolojisi ; Gıda Kimyası
serapnazir[at]beykoz.edu.tr
BETÜL KARSLIOĞLU ÖZEN ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

BETÜL KARSLIOĞLU ÖZEN

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi ; Gıda Kimyası ; Gıda ve Beslenme Bilimi
betul.kokay[at]hku.edu.tr
BURCU SARI GENÇAĞ ORCID
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

BURCU SARI GENÇAĞ

KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ/UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri ; Gıda Bilimi ; Et Teknolojisi
burcu.sari[at]kapadokya.edu.tr
BARIŞ YALINKILIÇ ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

BARIŞ YALINKILIÇ

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ/MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi ; Gıda Kimyası