Mühendislik Temel Alanı / Gıda Bilimleri ve Mühendisliği / Temel İşlemler için arama sonuçları Arama sonucu: 150 sonuç bulundu
HALUK HAMAMCI ORCID
PROFESÖR

HALUK HAMAMCI

ALANYA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Fermantasyon Teknolojileri ; Gıda Biyoteknolojisi ; Temel İşlemler
MEHMET DURDU ÖNER ORCID
PROFESÖR

MEHMET DURDU ÖNER

ALANYA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi ; Temel İşlemler ; Tahıl Teknolojisi
mehmetdurduoner55[at]gmail.com
YAŞAR BİROL SAYGI ORCID
PROFESÖR

YAŞAR BİROL SAYGI

ALANYA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri ; Meyve ve Sebze Teknolojisi ; Temel İşlemler
ÖZLEM GÜÇLÜ ÜSTÜNDAĞ ORCID
DOÇENT

ÖZLEM GÜÇLÜ ÜSTÜNDAĞ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Kimyası ; Temel İşlemler
ozlemg.ustundag[at]yeditepe.edu.tr
NASIM KIAN POUR ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

NASIM KIAN POUR

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Temel İşlemler ; Meyve ve Sebze Teknolojisi ; Gıda Teknolojileri
nasimkianpour[at]aydin.edu.tr
NEVRUZ BERNA TATLISU ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

NEVRUZ BERNA TATLISU

İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ/UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Kimyası ; Gıda Teknolojileri ; Temel İşlemler
nbtatlisu[at]gelisim.edu.tr
SUZAN TİREKİ ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

SUZAN TİREKİ

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ/UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri ; Gıda Bilimi ; Temel İşlemler
suzan.tireki[at]ozyegin.edu.tr
HÜSEYİN DEĞİRMENCİ
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

HÜSEYİN DEĞİRMENCİ

BAHÇEŞEHİR KIBRIS ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Kimyası ; Süt Teknolojisi ; Temel İşlemler
huseyin.degirmenci[at]baucyprus.edu.tr
FEYZA TATAR TURAN ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

FEYZA TATAR TURAN

İSTANBUL BEYKENT ÜNİVERSİTESİ/GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri ; Temel İşlemler ; Meyve-Sebze Teknolojisi
feyzaturan[at]beykent.edu.tr
ZEHRA KAYA ORCID
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

ZEHRA KAYA

ALANYA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı   Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri ; Temel İşlemler ; Meyve-Sebze Teknolojisi
zehraky86[at]gmail.com