Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı / Turizm / Gastronomi ve Mutfak Sanatları için arama sonuçları Arama sonucu: 448 sonuç bulundu
SELDA UCA ORCID
PROFESÖR

SELDA UCA

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm Pazarlaması ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm İşletmeciliği
seldauca[at]gmail.com
ONUR GÖRKEM ORCID
PROFESÖR

ONUR GÖRKEM

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Sürdürülebilir Turizm ; Turizm İşletmeciliği
onur.gorkem[at]ikcu.edu.tr
ATİLLA AKBABA ORCID
PROFESÖR

ATİLLA AKBABA

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm İşletmeciliği ; Turizm Pazarlaması
atilla.akbaba[at]ikcu.edu.tr
KURTULUŞ KARAMUSTAFA ORCID
PROFESÖR

KURTULUŞ KARAMUSTAFA

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm Pazarlaması ; Otel İşletmeciliği ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
karamustafa[at]erciyes.edu.tr
SEMRA AKAR ŞAHİNGÖZ ORCID
PROFESÖR

SEMRA AKAR ŞAHİNGÖZ

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Sürdürülebilir Turizm
semra.sahingoz[at]hbv.edu.tr
SERKAN ŞENGÜL ORCID
PROFESÖR

SERKAN ŞENGÜL

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm Pazarlaması ; Sürdürülebilir Turizm
serkansengul[at]subu.edu.tr
ŞEVKİ ULEMA ORCID
PROFESÖR

ŞEVKİ ULEMA

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm İşletmeciliği ; Turizm Pazarlaması
ulema[at]subu.edu.tr
ATINÇ OLCAY ORCID
PROFESÖR

ATINÇ OLCAY

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Otel İşletmeciliği ; Turizm İşletmeciliği
olcay[at]gantep.edu.tr
HÜSEYİN PAMUKÇU ORCID
DOÇENT

HÜSEYİN PAMUKÇU

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Turizm Pazarlaması ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
pamukcuhuseyin[at]gmail.com
ÖMER AKGÜN TEKİN ORCID
DOÇENT

ÖMER AKGÜN TEKİN

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/MANAVGAT TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Otel İşletmeciliği ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm İşletmeciliği
dr.omerakguntekin[at]gmail.com
MUSA OFLAZ ORCID
DOÇENT

MUSA OFLAZ

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/REKREASYON YÖNETİMİ BÖLÜMÜ/REKREASYON YÖNETİMİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Rekreasyon Yönetimi ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
musaoflaz[at]balikesir.edu.tr
ALİ SOLUNOĞLU ORCID
DOÇENT

ALİ SOLUNOĞLU

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/BURHANİYE UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm Pazarlaması ; Turizm İşletmeciliği
alisolunoglu[at]msn.com
MUSTAFA DOĞAN ORCID
DOÇENT

MUSTAFA DOĞAN

BATMAN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Sürdürülebilir Turizm ; Turizm İşletmeciliği ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
mustafa.dogan[at]batman.edu.tr
ÜLKER CAN ORCID
DOÇENT

ÜLKER CAN

BATMAN ÜNİVERSİTESİ/HASANKEYF MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/AŞÇILIK PR./

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları
ulker.can[at]batman.edu.tr
SERDAR EREN ORCID
DOÇENT

SERDAR EREN

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ/TAVŞANLI UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm Pazarlaması ; Sürdürülebilir Turizm
serdar.eren[at]dpu.edu.tr
MEHMET GÜLLÜ ORCID
DOÇENT

MEHMET GÜLLÜ

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ/GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Sürdürülebilir Turizm ; Turizm Ekonomisi
mehmet.gullu[at]gop.edu.tr
MÜJDAT ERTÜRK ORCID
DOÇENT

MÜJDAT ERTÜRK

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Otel İşletmeciliği ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm İşletmeciliği
mujdat.erturk[at]hbv.edu.tr
TUFAN SÜREN ORCID
DOÇENT

TUFAN SÜREN

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
tufan.suren[at]hbv.edu.tr
AYBUKE ELİF CEYHUN SEZGİN ORCID
DOÇENT

AYBUKE ELİF CEYHUN SEZGİN

ANKARA HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ve Mutfak Sanatları
aybuke.ceyhun[at]hbv.edu.tr
FAZIL KAYA ORCID
DOÇENT

FAZIL KAYA

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Gastronomi ve Mutfak Sanatları ; Turizm Rehberliği
fazilkaya86[at]gmail.com