Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı / Turizm / Gastronomi için arama sonuçları Arama sonucu: 215 sonuç bulundu
RAHMAN TEMİZKAN ORCID
PROFESÖR

RAHMAN TEMİZKAN

ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Gastronomi ; Otel İşletmeciliği
rtemizkan[at]ogu.edu.tr
İBRAHİM GİRİTLİOĞLU ORCID
PROFESÖR

İBRAHİM GİRİTLİOĞLU

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ; Turizm İşletmeciliği ; Turizm Pazarlaması
giritlioglu[at]gantep.edu.tr
İSMET KAYA ORCID
PROFESÖR

İSMET KAYA

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ/UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Gastronomi ; Otel İşletmeciliği
ikaya[at]kmu.edu.tr
MOHAMED İSMAİL BİN MOHAMED NOOR
PROFESÖR

MOHAMED İSMAİL BİN MOHAMED NOOR

ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi
MUSTAFA ÜÇÜNCÜ
PROFESÖR

MUSTAFA ÜÇÜNCÜ

ULUSLARARASI KIBRIS ÜNİVERSİTESİ/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi
NEVZAT ARTIK
PROFESÖR

NEVZAT ARTIK

YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR. /

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi
nevzat.artik[at]neu.edu.tr
YAKUP KEMAL ÖZEKİCİ ORCID
DOÇENT

YAKUP KEMAL ÖZEKİCİ

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Gastronomi
ykozekici[at]gmail.com
AYLİN ALAN ORCID
DOÇENT

AYLİN ALAN

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/MANAVGAT TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Gastronomi ; Turizm Pazarlaması
aylinalan[at]akdeniz.edu.tr
RAMAZAN EREN ORCID
DOÇENT

RAMAZAN EREN

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ/MANAVGAT TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi
ramazaneren[at]akdeniz.edu.tr
OĞUZ NEBİOĞLU ORCID
DOÇENT

OĞUZ NEBİOĞLU

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi
oguz.nebioglu[at]alanya.edu.tr
ESRA MANKAN ORCID
DOÇENT

ESRA MANKAN

ALANYA ÜNİVERSİTESİ/SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi
esra.mankan[at]alanyauniversity.edu.tr
HÜRRİYET ÇİMEN ORCID
DOÇENT

HÜRRİYET ÇİMEN

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Sürdürülebilir Turizm ; Gastronomi
hurriyetcimen[at]ardahan.edu.tr
NESLİHAN SERÇEOĞLU ORCID
DOÇENT

NESLİHAN SERÇEOĞLU

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ; Turizm İşletmeciliği ; Turizm Pazarlaması
nserceoglu[at]atauni.edu.tr
MUAMMER BEZİRGAN ORCID
DOÇENT

MUAMMER BEZİRGAN

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/BURHANİYE UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm Pazarlaması ; Otel İşletmeciliği ; Gastronomi
YAKUP DİNÇ ORCID
DOÇENT

YAKUP DİNÇ

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ/AYVALIK MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR./

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Gastronomi ; Otel İşletmeciliği
yakdin[at]yahoo.com
ALPER KURNAZ ORCID
DOÇENT

ALPER KURNAZ

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Gastronomi ; Otel İşletmeciliği
alperkurnaz[at]ibu.edu.tr
ERTUĞRUL DÜZGÜN ORCID
DOÇENT

ERTUĞRUL DÜZGÜN

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Sürdürülebilir Turizm ; Gastronomi
ertugrulduzgun[at]ibu.edu.tr
HANDE AKYURT KURNAZ ORCID
DOÇENT

HANDE AKYURT KURNAZ

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM REHBERLİĞİ ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm İşletmeciliği ; Gastronomi ; Sürdürülebilir Turizm
handekurnaz[at]ibu.edu.tr
EMRE ERBAŞ ORCID
DOÇENT

EMRE ERBAŞ

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm Planlaması ; Turizm İşletmeciliği ; Gastronomi
emreerbas[at]mehmetakif.edu.tr
UĞUR KİLİNÇ ORCID
DOÇENT

UĞUR KİLİNÇ

BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Sosyal-Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı   Turizm Turizm Pazarlaması ; Gastronomi ; Sürdürülebilir Turizm
ugurkilinc[at]mehmetakif.edu.tr