Yıl | Hazırlayan Ad Soyad | Tez Adı | Üniversite |
---|---|---|---|
2025 | CEM HELLAÇ | TÜKETİCİLERİN GIDA ÜRÜNLERİ TÜKETİMİNDE SIFIR ATIK EĞİLİMLERİ VE TUTUM ÖLÇEĞİNİN BELİRLENMESİ: DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ ÖRNEĞİ | Atatürk Üniversitesi |
2024 | ZÜHAL POLAT | Zeytinyağı Tüketim Tutum Ölçeği ve Profilinin Belirlenmesi: Aydın İli Örneği | Atatürk Üniversitesi |
2023 | LEVENT SORGUN | İklim Değişikliğinin Erzurum İli Süt Sığırcılığı İşletmelerine Etkilerinin Finansal Analizi | Atatürk Üniversitesi |
2022 | HASSAN AHMED ELMI | Somali tüketicilerin sığır ve deve etleri tüketim tercihleri: Mogadishu örneği | Atatürk Üniversitesi |
2019 | TUBA GÜLER | Coğrafi işaretli Erzurum kadayıf dolması tüketici tercihleri ve ödeme istekliliğinin analizi | Atatürk Üniversitesi |
2018 | ÖMER ÖZGER | Iğdır ilinde manda yetiştiriciliği faaliyetinin ekonomik analizi | Iğdır Üniversitesi |
2018 | MUSTAFA ÇAVDAR | İşlenmiş yerel dut ürünlerinde tüketicilerin satın alma davranışlarına dayalı pazarlama stratejileri: Gümüşhane ili örneği | Atatürk Üniversitesi |
2015 | DERYA BARAN | Erzurum coğrafi işaretli yerel ürünlerin pazarlama taktik ve stratejileri | Atatürk Üniversitesi |