1 | Food Waste Management in All-Inclusive Hotels: An Exploratory Research in Antalya, Türkiye
GAMZE TEMİZEL,FERİDUN AYDINLI,BİRSEN BULUT SOLAK
, Yayın Yeri:Journal of Management and Economic Studies
, 2024
Ulusal Hakemli Diğer endeksler Özgün Makale |
||
2 | Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu’nun Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Açısından Değerlendirilmesi
FERİDUN AYDINLI,BİRSEN BULUT SOLAK
, Yayın Yeri:Aydın Gastronomy
, 2024
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale |
||
3 | Teknoloji Bağımlılığı ve Dijital Detoks Turizmine Karşı Tutum ve Motivasyonlar: Turizm Akademisyenleri Tarafından Bir Değerlendirme
FERİDUN AYDINLI,ERKAN AKGÖZ
, Yayın Yeri:Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi
, 2024
Ulusal Hakemli TR DİZİN Teknik Not |
||
4 | YÖRESEL BİR ÜRÜN OLAN KONYA FURUN KEBABI VE GENEL ÖZELLİKLERİ
HAKKINDA NİTEL BİR ARAŞTIRMA
GÜLÇİN ALGAN ÖZKÖK,FERİDUN AYDINLI
, Yayın Yeri:Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel
, 2022
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale |