RAFET HALE SİNİRLİOĞLU MIZRAK

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ RAFET HALE SİNİRLİOĞLU MIZRAK

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ/GÜZEL SANATLAR TASARIM VE MİMARLIK FAKÜLTESİ/MİMARLIK BÖLÜMÜ/MİMARLIK PR. /

Mimarlık-Planlama-Tasarım Mimarlık Mimari Tasarım , Mimarlıkta Kuram, Eleştiri, Yöntem , Kent Morfolojisi
1 Food Waste Management in All-Inclusive Hotels: An Exploratory Research in Antalya, Türkiye

GAMZE TEMİZEL,FERİDUN AYDINLI,BİRSEN BULUT SOLAK , Yayın Yeri:Journal of Management and Economic Studies , 2024

Ulusal   Hakemli   Diğer endeksler (DRJI | Directory of Research Journals I...)   Özgün Makale   https://dx.doi.org/10.26677/TR1010.2024.1447

2 Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu’nun Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Açısından Değerlendirilmesi

FERİDUN AYDINLI,BİRSEN BULUT SOLAK , Yayın Yeri:Aydın Gastronomy , 2024

Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale   https://dx.doi.org/10.17932/IAU.GASTRONOMY.2017.016/gastronomy_v08i1004

3 Teknoloji Bağımlılığı ve Dijital Detoks Turizmine Karşı Tutum ve Motivasyonlar: Turizm Akademisyenleri Tarafından Bir Değerlendirme

FERİDUN AYDINLI,ERKAN AKGÖZ , Yayın Yeri:Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi , 2024

Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Teknik Not   https://dx.doi.org/10.29249/selcuksbmyd.1453630

4 YÖRESEL BİR ÜRÜN OLAN KONYA FURUN KEBABI VE GENEL ÖZELLİKLERİ HAKKINDA NİTEL BİR ARAŞTIRMA

GÜLÇİN ALGAN ÖZKÖK,FERİDUN AYDINLI , Yayın Yeri:Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel , 2022

Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale   https://dx.doi.org/10.33083/joghat.2022.115

1 Food Waste Management in All-Inclusive Hotels: An Exploratory Research in Antalya, Türkiye

GAMZE TEMİZEL,FERİDUN AYDINLI,BİRSEN BULUT SOLAK , Yayın Yeri:Journal of Management and Economic Studies , 2024

Ulusal   Hakemli   Diğer endeksler   Özgün Makale

2 Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu’nun Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Açısından Değerlendirilmesi

FERİDUN AYDINLI,BİRSEN BULUT SOLAK , Yayın Yeri:Aydın Gastronomy , 2024

Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale

3 Teknoloji Bağımlılığı ve Dijital Detoks Turizmine Karşı Tutum ve Motivasyonlar: Turizm Akademisyenleri Tarafından Bir Değerlendirme

FERİDUN AYDINLI,ERKAN AKGÖZ , Yayın Yeri:Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Dergisi , 2024

Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Teknik Not

4 YÖRESEL BİR ÜRÜN OLAN KONYA FURUN KEBABI VE GENEL ÖZELLİKLERİ HAKKINDA NİTEL BİR ARAŞTIRMA

GÜLÇİN ALGAN ÖZKÖK,FERİDUN AYDINLI , Yayın Yeri:Journal of Gastronomy, Hospitality and Travel , 2022

Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale