ERKAN HALAY

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ ERKAN HALAY

UŞAK ÜNİVERSİTESİ/BANAZ MESLEK YÜKSEKOKULU/KİMYA VE KİMYASAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ/LABORATUVAR TEKNOLOJİSİ PR./

Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı Kimya Organik Kimya , Spektroskopi

KİTAPLAR


1. Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III

Bölüm Adı:Etik Kavramlar Çerçevesinde Gastronomi, Gıda ve Beslenme, AYDIN BEYZA NUR,YILMAZ MERAL, Yayın Yeri:Çizgi Kitabevi, Editör:OĞAN YENER, Basım sayısı:1, Sayfa sayısı:195, ISBN:978-625-396-311-8, Bölüm Sayfaları:8 -21

2024    Bilimsel Kitap    Kitap Bölümü