1 |
Production of Low Calorie Cookies Enriched with Spirulina Platensis Powder
TAYYİBE ERTEN,FATMA CEBECİ AYDIN
(16.10.2023
-18.10.2023
)
, Yayın Yeri:ICONFOOD’23 2nd International Congress on Food Researches From Tradition to the Future Food Safety, Food Security and Ethics
, 2023
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
2 |
The Effect Of Green Lentil Flour Addition on The Snack Quality
TAYYİBE ERTEN,NİSANUR AĞKAYA,EDİBE SEDA ERTEN
(09.10.2024
-11.10.2024
)
, Yayın Yeri:34th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry
, 2024
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
3 |
Meat Substitute Protein Sources for Sustainable Nutrition
FATMA CEBECİ AYDIN,TAYYİBE ERTEN
(05.10.2023
-06.10.2023
)
, Yayın Yeri:2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu
, 2023
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
4 |
Investigation of Pectin and Xanthan Gum Degradation By Intestinal Bacteria
FATMA CEBECİ AYDIN,TAYYİBE ERTEN
(18.09.2024
-20.09.2024
)
, Yayın Yeri:I. International Agricultural, Biological & Life Science Conference
, 2024
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
5 |
Hydrodynamic characterisation of commercial xanthan samples
TAYYİBE ERTEN,Tim Foster,Gary Adams,Stephen Harding
(21.10.2013
-24.10.2013
)
, Yayın Yeri:3rd EPNOE International Polysaccharide Conference
, 2013
Uluslararası Özet bildiri |
||
6 |
A Pseudo-Cereal Which Contributes The Diversity In Turkey: Quinoa/ Türkiye’nin Biyoçeşitliliğine Katkı Sağlayan Bir Pseudo Tahıl: Kinoa
ÖZGE ESGİN,TAYYİBE ERTEN,ŞULE BAŞAR
(27.09.2017
-29.09.2017
)
, Yayın Yeri:1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium/
, 2017
Uluslararası Özet bildiri |
||
7 |
Konya yöresine ait tandır ve ürünleri
Fusun Karakaya,KÜBRA AKTAŞ,TAYYİBE ERTEN,H Kılıç
(10.05.2012
-12.05.2012
)
, Yayın Yeri:III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
, 2012
Ulusal Özet bildiri |
||
8 |
A New Alternative Grain for Biodiversity in Turkey: Chia/ Ülkemizde Tarımsal Ürün Çeşitliliği İçin Yeni Bir Alternatif: Chia
ŞULE BAŞAR,ÖZGE ESGİN,TAYYİBE ERTEN
(27.09.2017
-29.09.2017
)
, Yayın Yeri:1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium
, 2017
Uluslararası Özet bildiri |
||
9 |
Geleneksel kenevir helvası üzerine bir araştırma
KÜBRA AKTAŞ,TAYYİBE ERTEN,SELMAN TÜRKER,NİLGÜN ERTAŞ
(10.05.2012
-12.05.2012
)
, Yayın Yeri:III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
, 2012
Ulusal Özet bildiri |
||
10 |
The Place of Green Technology in Food Systems Sustainability/ Sürdürülebilir Gıda Sisteminde Yeşil Teknolojinin Yeri
ŞULE BAŞAR,TAYYİBE ERTEN,KÜBRA AKTAŞ
(21.09.2017
-23.09.2017
)
, Yayın Yeri:2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies
, 2017
Uluslararası Özet bildiri |
||
11 |
POLYSACCHARIDES: ROLE IN FOOD FORMULAS FOR SATIETY
TAYYİBE ERTEN
(12.12.2020
-15.12.2020
)
, Yayın Yeri:V. ULUSLARARASI BİLİMSEL VE MESLEKİ ÇALIŞMALAR KONGRESİ – MÜHENDİSLİK(BILMES EN 2020)
, 2020
Uluslararası Özet bildiri |
||
12 |
Hydrodynamic Characterisation of Soluble Dietary Fibre: Gellan
TAYYİBE ERTEN,MEHMET ŞAMİL KÖK,Tim Foster,Gary Adams,Stephen Harding
(01.06.2015
-03.06.2015
)
, Yayın Yeri:6th International Dietary Fibre Conference DF15
, 2015
Uluslararası Özet bildiri |
||
13 |
Effect of Oat, Rye, Chickpea and Buckwheat Flours on Selected Properties of Erişte
TAYYİBE ERTEN,ADEM ELGÜN,MUSTAFA KÜRŞAT DEMİR,NİLGÜN ERTAŞ,HACER LEVENT,NERMİN BİLGİÇLİ
(03.10.2010
-06.10.2010
)
, Yayın Yeri:1st International Congress on Food Technology,
, 2010
Uluslararası Özet bildiri |
||
14 |
BUCKWHEAT: A PROMISING PSUEDO-CREAL FOR BIODIVERSITY IN TURKEY
TAYYİBE ERTEN,ÖZGE ESGİN,ŞULE BAŞAR
(27.09.2017
-29.09.2017
)
, Yayın Yeri:1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium
, 2017
Uluslararası Özet bildiri |
||
15 |
The Effect of the Addition of Different Concentrations of Four Hydrocolloids on Sensory Properties of Strawberry Jam
EDİBE SEDA ERTEN,TAYYİBE ERTEN
(20.06.2019
-21.06.2019
)
, Yayın Yeri:The International Conference on Agronomy and Food Science anfd Technology
, 2019
Uluslararası Özet bildiri |
1 | Production of Low Calorie Cookies Enriched with Spirulina Platensis Powder
TAYYİBE ERTEN,FATMA CEBECİ AYDIN
(16.10.2023
-18.10.2023
)
, Yayın Yeri:ICONFOOD’23 2nd International Congress on Food Researches From Tradition to the Future Food Safety, Food Security and Ethics
, 2023
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
2 | The Effect Of Green Lentil Flour Addition on The Snack Quality
TAYYİBE ERTEN,NİSANUR AĞKAYA,EDİBE SEDA ERTEN
(09.10.2024
-11.10.2024
)
, Yayın Yeri:34th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry
, 2024
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
3 | Meat Substitute Protein Sources for Sustainable Nutrition
FATMA CEBECİ AYDIN,TAYYİBE ERTEN
(05.10.2023
-06.10.2023
)
, Yayın Yeri:2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu
, 2023
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
4 | Investigation of Pectin and Xanthan Gum Degradation By Intestinal Bacteria
FATMA CEBECİ AYDIN,TAYYİBE ERTEN
(18.09.2024
-20.09.2024
)
, Yayın Yeri:I. International Agricultural, Biological & Life Science Conference
, 2024
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
5 | Hydrodynamic characterisation of commercial xanthan samples
TAYYİBE ERTEN,Tim Foster,Gary Adams,Stephen Harding
(21.10.2013
-24.10.2013
)
, Yayın Yeri:3rd EPNOE International Polysaccharide Conference
, 2013
Uluslararası Özet bildiri |
||
6 | A Pseudo-Cereal Which Contributes The Diversity In Turkey: Quinoa/ Türkiye’nin Biyoçeşitliliğine Katkı Sağlayan Bir Pseudo Tahıl: Kinoa
ÖZGE ESGİN,TAYYİBE ERTEN,ŞULE BAŞAR
(27.09.2017
-29.09.2017
)
, Yayın Yeri:1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium/
, 2017
Uluslararası Özet bildiri |
||
8 | A New Alternative Grain for Biodiversity in Turkey: Chia/ Ülkemizde Tarımsal Ürün Çeşitliliği İçin Yeni Bir Alternatif: Chia
ŞULE BAŞAR,ÖZGE ESGİN,TAYYİBE ERTEN
(27.09.2017
-29.09.2017
)
, Yayın Yeri:1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium
, 2017
Uluslararası Özet bildiri |
||
10 | The Place of Green Technology in Food Systems Sustainability/ Sürdürülebilir Gıda Sisteminde Yeşil Teknolojinin Yeri
ŞULE BAŞAR,TAYYİBE ERTEN,KÜBRA AKTAŞ
(21.09.2017
-23.09.2017
)
, Yayın Yeri:2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies
, 2017
Uluslararası Özet bildiri |
||
11 | POLYSACCHARIDES: ROLE IN FOOD FORMULAS FOR SATIETY
TAYYİBE ERTEN
(12.12.2020
-15.12.2020
)
, Yayın Yeri:V. ULUSLARARASI BİLİMSEL VE MESLEKİ ÇALIŞMALAR KONGRESİ – MÜHENDİSLİK(BILMES EN 2020)
, 2020
Uluslararası Özet bildiri |
||
12 | Hydrodynamic Characterisation of Soluble Dietary Fibre: Gellan
TAYYİBE ERTEN,MEHMET ŞAMİL KÖK,Tim Foster,Gary Adams,Stephen Harding
(01.06.2015
-03.06.2015
)
, Yayın Yeri:6th International Dietary Fibre Conference DF15
, 2015
Uluslararası Özet bildiri |
||
13 | Effect of Oat, Rye, Chickpea and Buckwheat Flours on Selected Properties of Erişte
TAYYİBE ERTEN,ADEM ELGÜN,MUSTAFA KÜRŞAT DEMİR,NİLGÜN ERTAŞ,HACER LEVENT,NERMİN BİLGİÇLİ
(03.10.2010
-06.10.2010
)
, Yayın Yeri:1st International Congress on Food Technology,
, 2010
Uluslararası Özet bildiri |
||
14 | BUCKWHEAT: A PROMISING PSUEDO-CREAL FOR BIODIVERSITY IN TURKEY
TAYYİBE ERTEN,ÖZGE ESGİN,ŞULE BAŞAR
(27.09.2017
-29.09.2017
)
, Yayın Yeri:1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium
, 2017
Uluslararası Özet bildiri |
||
15 | The Effect of the Addition of Different Concentrations of Four Hydrocolloids on Sensory Properties of Strawberry Jam
EDİBE SEDA ERTEN,TAYYİBE ERTEN
(20.06.2019
-21.06.2019
)
, Yayın Yeri:The International Conference on Agronomy and Food Science anfd Technology
, 2019
Uluslararası Özet bildiri |
7 | Konya yöresine ait tandır ve ürünleri
Fusun Karakaya,KÜBRA AKTAŞ,TAYYİBE ERTEN,H Kılıç
(10.05.2012
-12.05.2012
)
, Yayın Yeri:III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
, 2012
Ulusal Özet bildiri |
||
9 | Geleneksel kenevir helvası üzerine bir araştırma
KÜBRA AKTAŞ,TAYYİBE ERTEN,SELMAN TÜRKER,NİLGÜN ERTAŞ
(10.05.2012
-12.05.2012
)
, Yayın Yeri:III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
, 2012
Ulusal Özet bildiri |