EMRE HASAN DURSUN

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ EMRE HASAN DURSUN

KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/ELEKTRİK MAKİNALARI ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Elektrik-Elektronik Mühendisliği Kontrol Teorisi ve Uygulamaları , Elektrik Makineleri ve Enerji Dönüşümü , Yenilenebilir Enerji Sistemleri
1 Production of Low Calorie Cookies Enriched with Spirulina Platensis Powder

TAYYİBE ERTEN,FATMA CEBECİ AYDIN (16.10.2023 -18.10.2023 ) , Yayın Yeri:ICONFOOD’23 2nd International Congress on Food Researches From Tradition to the Future Food Safety, Food Security and Ethics , 2023

Uluslararası   Tam metin bildiri

2 The Effect Of Green Lentil Flour Addition on The Snack Quality

TAYYİBE ERTEN,NİSANUR AĞKAYA,EDİBE SEDA ERTEN (09.10.2024 -11.10.2024 ) , Yayın Yeri:34th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry , 2024

Uluslararası   Tam metin bildiri

3 Meat Substitute Protein Sources for Sustainable Nutrition

FATMA CEBECİ AYDIN,TAYYİBE ERTEN (05.10.2023 -06.10.2023 ) , Yayın Yeri:2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , 2023

Uluslararası   Tam metin bildiri

4 Investigation of Pectin and Xanthan Gum Degradation By Intestinal Bacteria

FATMA CEBECİ AYDIN,TAYYİBE ERTEN (18.09.2024 -20.09.2024 ) , Yayın Yeri:I. International Agricultural, Biological & Life Science Conference , 2024

Uluslararası   Tam metin bildiri

5 Hydrodynamic characterisation of commercial xanthan samples

TAYYİBE ERTEN,Tim Foster,Gary Adams,Stephen Harding (21.10.2013 -24.10.2013 ) , Yayın Yeri:3rd EPNOE International Polysaccharide Conference , 2013

Uluslararası   Özet bildiri

6 A Pseudo-Cereal Which Contributes The Diversity In Turkey: Quinoa/ Türkiye’nin Biyoçeşitliliğine Katkı Sağlayan Bir Pseudo Tahıl: Kinoa

ÖZGE ESGİN,TAYYİBE ERTEN,ŞULE BAŞAR (27.09.2017 -29.09.2017 ) , Yayın Yeri:1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium/ , 2017

Uluslararası   Özet bildiri

7 Konya yöresine ait tandır ve ürünleri

Fusun Karakaya,KÜBRA AKTAŞ,TAYYİBE ERTEN,H Kılıç (10.05.2012 -12.05.2012 ) , Yayın Yeri:III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , 2012

Ulusal   Özet bildiri

8 A New Alternative Grain for Biodiversity in Turkey: Chia/ Ülkemizde Tarımsal Ürün Çeşitliliği İçin Yeni Bir Alternatif: Chia

ŞULE BAŞAR,ÖZGE ESGİN,TAYYİBE ERTEN (27.09.2017 -29.09.2017 ) , Yayın Yeri:1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium , 2017

Uluslararası   Özet bildiri

9 Geleneksel kenevir helvası üzerine bir araştırma

KÜBRA AKTAŞ,TAYYİBE ERTEN,SELMAN TÜRKER,NİLGÜN ERTAŞ (10.05.2012 -12.05.2012 ) , Yayın Yeri:III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , 2012

Ulusal   Özet bildiri

10 The Place of Green Technology in Food Systems Sustainability/ Sürdürülebilir Gıda Sisteminde Yeşil Teknolojinin Yeri

ŞULE BAŞAR,TAYYİBE ERTEN,KÜBRA AKTAŞ (21.09.2017 -23.09.2017 ) , Yayın Yeri:2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies , 2017

Uluslararası   Özet bildiri

11 POLYSACCHARIDES: ROLE IN FOOD FORMULAS FOR SATIETY

TAYYİBE ERTEN (12.12.2020 -15.12.2020 ) , Yayın Yeri:V. ULUSLARARASI BİLİMSEL VE MESLEKİ ÇALIŞMALAR KONGRESİ – MÜHENDİSLİK(BILMES EN 2020) , 2020

Uluslararası   Özet bildiri

12 Hydrodynamic Characterisation of Soluble Dietary Fibre: Gellan

TAYYİBE ERTEN,MEHMET ŞAMİL KÖK,Tim Foster,Gary Adams,Stephen Harding (01.06.2015 -03.06.2015 ) , Yayın Yeri:6th International Dietary Fibre Conference DF15 , 2015

Uluslararası   Özet bildiri

13 Effect of Oat, Rye, Chickpea and Buckwheat Flours on Selected Properties of Erişte

TAYYİBE ERTEN,ADEM ELGÜN,MUSTAFA KÜRŞAT DEMİR,NİLGÜN ERTAŞ,HACER LEVENT,NERMİN BİLGİÇLİ (03.10.2010 -06.10.2010 ) , Yayın Yeri:1st International Congress on Food Technology, , 2010

Uluslararası   Özet bildiri

14 BUCKWHEAT: A PROMISING PSUEDO-CREAL FOR BIODIVERSITY IN TURKEY

TAYYİBE ERTEN,ÖZGE ESGİN,ŞULE BAŞAR (27.09.2017 -29.09.2017 ) , Yayın Yeri:1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium , 2017

Uluslararası   Özet bildiri

15 The Effect of the Addition of Different Concentrations of Four Hydrocolloids on Sensory Properties of Strawberry Jam

EDİBE SEDA ERTEN,TAYYİBE ERTEN (20.06.2019 -21.06.2019 ) , Yayın Yeri:The International Conference on Agronomy and Food Science anfd Technology , 2019

Uluslararası   Özet bildiri

1 Production of Low Calorie Cookies Enriched with Spirulina Platensis Powder

TAYYİBE ERTEN,FATMA CEBECİ AYDIN (16.10.2023 -18.10.2023 ) , Yayın Yeri:ICONFOOD’23 2nd International Congress on Food Researches From Tradition to the Future Food Safety, Food Security and Ethics , 2023

Uluslararası   Tam metin bildiri

2 The Effect Of Green Lentil Flour Addition on The Snack Quality

TAYYİBE ERTEN,NİSANUR AĞKAYA,EDİBE SEDA ERTEN (09.10.2024 -11.10.2024 ) , Yayın Yeri:34th International Scientific-Expert Conference of Agriculture and Food Industry , 2024

Uluslararası   Tam metin bildiri

3 Meat Substitute Protein Sources for Sustainable Nutrition

FATMA CEBECİ AYDIN,TAYYİBE ERTEN (05.10.2023 -06.10.2023 ) , Yayın Yeri:2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , 2023

Uluslararası   Tam metin bildiri

4 Investigation of Pectin and Xanthan Gum Degradation By Intestinal Bacteria

FATMA CEBECİ AYDIN,TAYYİBE ERTEN (18.09.2024 -20.09.2024 ) , Yayın Yeri:I. International Agricultural, Biological & Life Science Conference , 2024

Uluslararası   Tam metin bildiri

5 Hydrodynamic characterisation of commercial xanthan samples

TAYYİBE ERTEN,Tim Foster,Gary Adams,Stephen Harding (21.10.2013 -24.10.2013 ) , Yayın Yeri:3rd EPNOE International Polysaccharide Conference , 2013

Uluslararası   Özet bildiri

6 A Pseudo-Cereal Which Contributes The Diversity In Turkey: Quinoa/ Türkiye’nin Biyoçeşitliliğine Katkı Sağlayan Bir Pseudo Tahıl: Kinoa

ÖZGE ESGİN,TAYYİBE ERTEN,ŞULE BAŞAR (27.09.2017 -29.09.2017 ) , Yayın Yeri:1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium/ , 2017

Uluslararası   Özet bildiri

8 A New Alternative Grain for Biodiversity in Turkey: Chia/ Ülkemizde Tarımsal Ürün Çeşitliliği İçin Yeni Bir Alternatif: Chia

ŞULE BAŞAR,ÖZGE ESGİN,TAYYİBE ERTEN (27.09.2017 -29.09.2017 ) , Yayın Yeri:1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium , 2017

Uluslararası   Özet bildiri

10 The Place of Green Technology in Food Systems Sustainability/ Sürdürülebilir Gıda Sisteminde Yeşil Teknolojinin Yeri

ŞULE BAŞAR,TAYYİBE ERTEN,KÜBRA AKTAŞ (21.09.2017 -23.09.2017 ) , Yayın Yeri:2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies , 2017

Uluslararası   Özet bildiri

11 POLYSACCHARIDES: ROLE IN FOOD FORMULAS FOR SATIETY

TAYYİBE ERTEN (12.12.2020 -15.12.2020 ) , Yayın Yeri:V. ULUSLARARASI BİLİMSEL VE MESLEKİ ÇALIŞMALAR KONGRESİ – MÜHENDİSLİK(BILMES EN 2020) , 2020

Uluslararası   Özet bildiri

12 Hydrodynamic Characterisation of Soluble Dietary Fibre: Gellan

TAYYİBE ERTEN,MEHMET ŞAMİL KÖK,Tim Foster,Gary Adams,Stephen Harding (01.06.2015 -03.06.2015 ) , Yayın Yeri:6th International Dietary Fibre Conference DF15 , 2015

Uluslararası   Özet bildiri

13 Effect of Oat, Rye, Chickpea and Buckwheat Flours on Selected Properties of Erişte

TAYYİBE ERTEN,ADEM ELGÜN,MUSTAFA KÜRŞAT DEMİR,NİLGÜN ERTAŞ,HACER LEVENT,NERMİN BİLGİÇLİ (03.10.2010 -06.10.2010 ) , Yayın Yeri:1st International Congress on Food Technology, , 2010

Uluslararası   Özet bildiri

14 BUCKWHEAT: A PROMISING PSUEDO-CREAL FOR BIODIVERSITY IN TURKEY

TAYYİBE ERTEN,ÖZGE ESGİN,ŞULE BAŞAR (27.09.2017 -29.09.2017 ) , Yayın Yeri:1st International Organic Agriculture and Biodiversity Symposium , 2017

Uluslararası   Özet bildiri

15 The Effect of the Addition of Different Concentrations of Four Hydrocolloids on Sensory Properties of Strawberry Jam

EDİBE SEDA ERTEN,TAYYİBE ERTEN (20.06.2019 -21.06.2019 ) , Yayın Yeri:The International Conference on Agronomy and Food Science anfd Technology , 2019

Uluslararası   Özet bildiri

7 Konya yöresine ait tandır ve ürünleri

Fusun Karakaya,KÜBRA AKTAŞ,TAYYİBE ERTEN,H Kılıç (10.05.2012 -12.05.2012 ) , Yayın Yeri:III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , 2012

Ulusal   Özet bildiri

9 Geleneksel kenevir helvası üzerine bir araştırma

KÜBRA AKTAŞ,TAYYİBE ERTEN,SELMAN TÜRKER,NİLGÜN ERTAŞ (10.05.2012 -12.05.2012 ) , Yayın Yeri:III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , 2012

Ulusal   Özet bildiri