SERKAN DEMİREL

DOÇENT SERKAN DEMİREL

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ/IĞDIR TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU/ELEKTRİK VE ENERJİ BÖLÜMÜ/ELEKTRİK PR./

Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı Fizik Malzeme Fiziği , Nanoteknoloji , Yoğun Madde Fiziği
1 PEKTİN, EKSTRAKSİYONU VE ET ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI

ÖZLEM YILMAZ,AYBİKE KAMİLOĞLU,ÖZLEM ÇAKIR,Hazal Aldemir (25.09.2021 -26.09.2021 ) , Yayın Yeri:SOCRATES 2nd International Health, Engineering and Applied Sciences Congress , 2021

Uluslararası   Tam metin bildiri

2 Lipid Production by Yarrowia lipolytica Strains

ÖZLEM YILMAZ,GÜZİN KABAN,MÜKERREM KAYA (19.09.2019 -21.09.2019 ) , Yayın Yeri:3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies , 2019

Uluslararası   Tam metin bildiri

3 Optimization of Ultrasonic-Assisted Extraction of Phytochemical Compounds from Dried Persimmon Slices

AYBİKE KAMİLOĞLU,NACİYE KUTLU KANTAR,TUĞBA ELBİR ABCA,ÖZLEM YILMAZ (25.09.2024 -27.09.2024 ) , Yayın Yeri:5th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2024) , 2024

Uluslararası   Tam metin bildiri

4 TARHUNUN (A. dracunculus) TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞINDA KULLANIMI

ÖZLEM YILMAZ (25.09.2021 -26.09.2021 ) , Yayın Yeri:SOCRATES 2nd International Health, Engineering and Applied Sciences Congress , 2021

Uluslararası   Tam metin bildiri

5 Attitudes and Behaviors of Turkish Consumers Regarding the Olive Oil Consumption

ÜMİT ALTUNTAŞ,İSMAİL GÜZEL,ÖZLEM YILMAZ,BERAAT ÖZÇELİK (28.09.2022 -30.09.2022 ) , Yayın Yeri:4th International Conference on Advanced Engineering Technologies , 2022

Uluslararası   Özet bildiri

6 Bitskisel Yağ Rafinasyonunda Membran Teknolojisi

ÖZLEM YILMAZ,MÜKERREM KAYA (22.10.2015 -24.10.2015 ) , Yayın Yeri:Mühendislikte Yeni Teknolojiler , 2015

Ulusal   Özet bildiri

7 Bitkisel Yağlarda Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar Üzerine Rafinasyon Öncesi İşlemler ile Rafinasyonun Etkileri

ÖZLEM YILMAZ,ŞEYMA ŞİŞİK OĞRAŞ,MÜKERREM KAYA (07.05.2015 -09.05.2015 ) , Yayın Yeri:YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ , 2015

Ulusal   Özet bildiri

8 Application of Coatings to Reduce Oil Intake in Deep-Fried Foods

ÖZLEM YILMAZ (28.09.2022 -30.09.2022 ) , Yayın Yeri:4th International Conference on Advanced Engineering Technologies , 2022

Uluslararası   Özet bildiri

9 Effect of Different Roasting Methods on Some Properties of Walnut Kernels

NACİYE KUTLU KANTAR,TUĞBA ELBİR ABCA,ÖZLEM YILMAZ,AYBİKE KAMİLOĞLU (28.09.2022 -30.09.2022 ) , Yayın Yeri:4th International Conference on Advanced Engineering Technologies , 2022

Uluslararası   Özet bildiri

10 Effects of Different Essential Oil Sources on Biomass, Oil Production and Oil Yield of Yarrowia lipolytica Strains

ÖZLEM YILMAZ,GÜZİN KABAN,MÜKERREM KAYA (10.10.2018 -12.10.2018 ) , Yayın Yeri:3rd International Congress on Food Technology , 2018

Uluslararası   Özet bildiri

11 Fourier Transform Near Infrared (FT-NIR) Spectroscopy as a Tool for Predicting Simultaneous Sugar Contents and Composition of Anatolian Honey by Multivariate Analysis

ÜMİT ALTUNTAŞ,ÖZLEM YILMAZ,AHMED MENEVŞEOĞLU (25.09.2024 -27.09.2024 ) , Yayın Yeri:5th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2024) , 2024

Uluslararası   Özet bildiri

12 LEVEL OF LOCAL FOOD AND BEVERAGES SERVED IN RETAIL BUSINESSES: BAYBURT SAMPLE

ÖZLEM YILMAZ,MİRAÇ İLYAS KIVANÇ (25.09.2021 -26.09.2021 ) , Yayın Yeri:2ND INTERNATIONAL "BAŞKENT" CONGRESS ON PHYSICAL, SOCIAL AND HEALTH SCIENCES , 2021

Uluslararası   Özet bildiri

13 Enzymatic Concentration of Echium Seed based Omega 3 and Omega 6 Fatty Acids

ÖZLEM YILMAZ,NEŞE ŞAHİN YEŞİLÇUBUK (14.09.2014 -17.09.2014 ) , Yayın Yeri:12. Euro Fed Lipid Congress , 2014

Uluslararası   Özet bildiri

14 Concentration of Polyunsaturated Fatty Acids from Echium vulgare Seed Oil by Urea Complexation

ÖZLEM YILMAZ,NEŞE ŞAHİN YEŞİLÇUBUK (07.05.2013 -10.05.2013 ) , Yayın Yeri:EUROFOODCHEMXVII , 2013

Uluslararası   Özet bildiri

15 Bitkisel Yağlarda Aflatoksinler

ÖZLEM YILMAZ,ŞEYMA ŞİŞİK OĞRAŞ,MÜKERREM KAYA (28.04.2015 -30.04.2015 ) , Yayın Yeri:İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , 2015

Ulusal   Özet bildiri

16 Comparison of Physicochemical Properties of Rock and Flower Honey Produced in Bayburt Province and Evaluation of Their Compliance withTurkish Food Codex

ÖZLEM YILMAZ,ÜMİT ALTUNTAŞ,Murat Can Tüfekçi (25.09.2024 -27.09.2024 ) , Yayın Yeri:5th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2024) , 2024

Uluslararası   Özet bildiri

17 Zeytin Karasuyunda Bulunan Fenolik Bileşikler

ÖZLEM YILMAZ,MÜKERREM KAYA (28.11.2016 -28.11.2016 ) , Yayın Yeri:Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşikler ve Doğal Katkılar Kongresi , 2016

Ulusal   Özet bildiri

18 Biyoaktif Mdde Kaynağı Olarak Balkabağı

ÖZLEM YILMAZ (22.10.2024 -23.10.2024 ) , Yayın Yeri:4th Internatıonal Conference on Engıneerıng, Natural and Socıal Scıences Icensos 2024 , 2024

Uluslararası   Özet bildiri

1 PEKTİN, EKSTRAKSİYONU VE ET ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI

ÖZLEM YILMAZ,AYBİKE KAMİLOĞLU,ÖZLEM ÇAKIR,Hazal Aldemir (25.09.2021 -26.09.2021 ) , Yayın Yeri:SOCRATES 2nd International Health, Engineering and Applied Sciences Congress , 2021

Uluslararası   Tam metin bildiri

2 Lipid Production by Yarrowia lipolytica Strains

ÖZLEM YILMAZ,GÜZİN KABAN,MÜKERREM KAYA (19.09.2019 -21.09.2019 ) , Yayın Yeri:3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies , 2019

Uluslararası   Tam metin bildiri

3 Optimization of Ultrasonic-Assisted Extraction of Phytochemical Compounds from Dried Persimmon Slices

AYBİKE KAMİLOĞLU,NACİYE KUTLU KANTAR,TUĞBA ELBİR ABCA,ÖZLEM YILMAZ (25.09.2024 -27.09.2024 ) , Yayın Yeri:5th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2024) , 2024

Uluslararası   Tam metin bildiri

4 TARHUNUN (A. dracunculus) TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞINDA KULLANIMI

ÖZLEM YILMAZ (25.09.2021 -26.09.2021 ) , Yayın Yeri:SOCRATES 2nd International Health, Engineering and Applied Sciences Congress , 2021

Uluslararası   Tam metin bildiri

5 Attitudes and Behaviors of Turkish Consumers Regarding the Olive Oil Consumption

ÜMİT ALTUNTAŞ,İSMAİL GÜZEL,ÖZLEM YILMAZ,BERAAT ÖZÇELİK (28.09.2022 -30.09.2022 ) , Yayın Yeri:4th International Conference on Advanced Engineering Technologies , 2022

Uluslararası   Özet bildiri

8 Application of Coatings to Reduce Oil Intake in Deep-Fried Foods

ÖZLEM YILMAZ (28.09.2022 -30.09.2022 ) , Yayın Yeri:4th International Conference on Advanced Engineering Technologies , 2022

Uluslararası   Özet bildiri

9 Effect of Different Roasting Methods on Some Properties of Walnut Kernels

NACİYE KUTLU KANTAR,TUĞBA ELBİR ABCA,ÖZLEM YILMAZ,AYBİKE KAMİLOĞLU (28.09.2022 -30.09.2022 ) , Yayın Yeri:4th International Conference on Advanced Engineering Technologies , 2022

Uluslararası   Özet bildiri

10 Effects of Different Essential Oil Sources on Biomass, Oil Production and Oil Yield of Yarrowia lipolytica Strains

ÖZLEM YILMAZ,GÜZİN KABAN,MÜKERREM KAYA (10.10.2018 -12.10.2018 ) , Yayın Yeri:3rd International Congress on Food Technology , 2018

Uluslararası   Özet bildiri

11 Fourier Transform Near Infrared (FT-NIR) Spectroscopy as a Tool for Predicting Simultaneous Sugar Contents and Composition of Anatolian Honey by Multivariate Analysis

ÜMİT ALTUNTAŞ,ÖZLEM YILMAZ,AHMED MENEVŞEOĞLU (25.09.2024 -27.09.2024 ) , Yayın Yeri:5th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2024) , 2024

Uluslararası   Özet bildiri

12 LEVEL OF LOCAL FOOD AND BEVERAGES SERVED IN RETAIL BUSINESSES: BAYBURT SAMPLE

ÖZLEM YILMAZ,MİRAÇ İLYAS KIVANÇ (25.09.2021 -26.09.2021 ) , Yayın Yeri:2ND INTERNATIONAL "BAŞKENT" CONGRESS ON PHYSICAL, SOCIAL AND HEALTH SCIENCES , 2021

Uluslararası   Özet bildiri

13 Enzymatic Concentration of Echium Seed based Omega 3 and Omega 6 Fatty Acids

ÖZLEM YILMAZ,NEŞE ŞAHİN YEŞİLÇUBUK (14.09.2014 -17.09.2014 ) , Yayın Yeri:12. Euro Fed Lipid Congress , 2014

Uluslararası   Özet bildiri

14 Concentration of Polyunsaturated Fatty Acids from Echium vulgare Seed Oil by Urea Complexation

ÖZLEM YILMAZ,NEŞE ŞAHİN YEŞİLÇUBUK (07.05.2013 -10.05.2013 ) , Yayın Yeri:EUROFOODCHEMXVII , 2013

Uluslararası   Özet bildiri

16 Comparison of Physicochemical Properties of Rock and Flower Honey Produced in Bayburt Province and Evaluation of Their Compliance withTurkish Food Codex

ÖZLEM YILMAZ,ÜMİT ALTUNTAŞ,Murat Can Tüfekçi (25.09.2024 -27.09.2024 ) , Yayın Yeri:5th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2024) , 2024

Uluslararası   Özet bildiri

18 Biyoaktif Mdde Kaynağı Olarak Balkabağı

ÖZLEM YILMAZ (22.10.2024 -23.10.2024 ) , Yayın Yeri:4th Internatıonal Conference on Engıneerıng, Natural and Socıal Scıences Icensos 2024 , 2024

Uluslararası   Özet bildiri

6 Bitskisel Yağ Rafinasyonunda Membran Teknolojisi

ÖZLEM YILMAZ,MÜKERREM KAYA (22.10.2015 -24.10.2015 ) , Yayın Yeri:Mühendislikte Yeni Teknolojiler , 2015

Ulusal   Özet bildiri

7 Bitkisel Yağlarda Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar Üzerine Rafinasyon Öncesi İşlemler ile Rafinasyonun Etkileri

ÖZLEM YILMAZ,ŞEYMA ŞİŞİK OĞRAŞ,MÜKERREM KAYA (07.05.2015 -09.05.2015 ) , Yayın Yeri:YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ , 2015

Ulusal   Özet bildiri

15 Bitkisel Yağlarda Aflatoksinler

ÖZLEM YILMAZ,ŞEYMA ŞİŞİK OĞRAŞ,MÜKERREM KAYA (28.04.2015 -30.04.2015 ) , Yayın Yeri:İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , 2015

Ulusal   Özet bildiri

17 Zeytin Karasuyunda Bulunan Fenolik Bileşikler

ÖZLEM YILMAZ,MÜKERREM KAYA (28.11.2016 -28.11.2016 ) , Yayın Yeri:Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşikler ve Doğal Katkılar Kongresi , 2016

Ulusal   Özet bildiri