1 |
PEKTİN, EKSTRAKSİYONU VE ET ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI
ÖZLEM YILMAZ,AYBİKE KAMİLOĞLU,ÖZLEM ÇAKIR,Hazal Aldemir
(25.09.2021
-26.09.2021
)
, Yayın Yeri:SOCRATES 2nd International Health, Engineering and Applied Sciences Congress
, 2021
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
2 |
Lipid Production by Yarrowia lipolytica Strains
ÖZLEM YILMAZ,GÜZİN KABAN,MÜKERREM KAYA
(19.09.2019
-21.09.2019
)
, Yayın Yeri:3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies
, 2019
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
3 |
Optimization of Ultrasonic-Assisted Extraction of Phytochemical Compounds from Dried Persimmon Slices
AYBİKE KAMİLOĞLU,NACİYE KUTLU KANTAR,TUĞBA ELBİR ABCA,ÖZLEM YILMAZ
(25.09.2024
-27.09.2024
)
, Yayın Yeri:5th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2024)
, 2024
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
4 |
TARHUNUN (A. dracunculus) TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞINDA KULLANIMI
ÖZLEM YILMAZ
(25.09.2021
-26.09.2021
)
, Yayın Yeri:SOCRATES 2nd International Health, Engineering and Applied Sciences Congress
, 2021
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
5 |
Attitudes and Behaviors of Turkish Consumers Regarding the Olive Oil Consumption
ÜMİT ALTUNTAŞ,İSMAİL GÜZEL,ÖZLEM YILMAZ,BERAAT ÖZÇELİK
(28.09.2022
-30.09.2022
)
, Yayın Yeri:4th International Conference on Advanced Engineering Technologies
, 2022
Uluslararası Özet bildiri |
||
6 |
Bitskisel Yağ Rafinasyonunda Membran Teknolojisi
ÖZLEM YILMAZ,MÜKERREM KAYA
(22.10.2015
-24.10.2015
)
, Yayın Yeri:Mühendislikte Yeni Teknolojiler
, 2015
Ulusal Özet bildiri |
||
7 |
Bitkisel Yağlarda Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar Üzerine Rafinasyon Öncesi İşlemler ile Rafinasyonun Etkileri
ÖZLEM YILMAZ,ŞEYMA ŞİŞİK OĞRAŞ,MÜKERREM KAYA
(07.05.2015
-09.05.2015
)
, Yayın Yeri:YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ
, 2015
Ulusal Özet bildiri |
||
8 |
Application of Coatings to Reduce Oil Intake in Deep-Fried Foods
ÖZLEM YILMAZ
(28.09.2022
-30.09.2022
)
, Yayın Yeri:4th International Conference on Advanced Engineering Technologies
, 2022
Uluslararası Özet bildiri |
||
9 |
Effect of Different Roasting Methods on Some Properties of Walnut Kernels
NACİYE KUTLU KANTAR,TUĞBA ELBİR ABCA,ÖZLEM YILMAZ,AYBİKE KAMİLOĞLU
(28.09.2022
-30.09.2022
)
, Yayın Yeri:4th International Conference on Advanced Engineering Technologies
, 2022
Uluslararası Özet bildiri |
||
10 |
Effects of Different Essential Oil Sources on Biomass, Oil Production and Oil Yield of Yarrowia lipolytica Strains
ÖZLEM YILMAZ,GÜZİN KABAN,MÜKERREM KAYA
(10.10.2018
-12.10.2018
)
, Yayın Yeri:3rd International Congress on Food Technology
, 2018
Uluslararası Özet bildiri |
||
11 |
Fourier Transform Near Infrared (FT-NIR) Spectroscopy as a Tool for Predicting Simultaneous Sugar Contents and Composition of Anatolian Honey by Multivariate Analysis
ÜMİT ALTUNTAŞ,ÖZLEM YILMAZ,AHMED MENEVŞEOĞLU
(25.09.2024
-27.09.2024
)
, Yayın Yeri:5th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2024)
, 2024
Uluslararası Özet bildiri |
||
12 |
LEVEL OF LOCAL FOOD AND BEVERAGES SERVED IN RETAIL BUSINESSES: BAYBURT SAMPLE
ÖZLEM YILMAZ,MİRAÇ İLYAS KIVANÇ
(25.09.2021
-26.09.2021
)
, Yayın Yeri:2ND INTERNATIONAL "BAŞKENT" CONGRESS ON PHYSICAL, SOCIAL AND HEALTH SCIENCES
, 2021
Uluslararası Özet bildiri |
||
13 |
Enzymatic Concentration of Echium Seed based Omega 3 and Omega 6 Fatty Acids
ÖZLEM YILMAZ,NEŞE ŞAHİN YEŞİLÇUBUK
(14.09.2014
-17.09.2014
)
, Yayın Yeri:12. Euro Fed Lipid Congress
, 2014
Uluslararası Özet bildiri |
||
14 |
Concentration of Polyunsaturated Fatty Acids from Echium vulgare Seed Oil by Urea Complexation
ÖZLEM YILMAZ,NEŞE ŞAHİN YEŞİLÇUBUK
(07.05.2013
-10.05.2013
)
, Yayın Yeri:EUROFOODCHEMXVII
, 2013
Uluslararası Özet bildiri |
||
15 |
Bitkisel Yağlarda Aflatoksinler
ÖZLEM YILMAZ,ŞEYMA ŞİŞİK OĞRAŞ,MÜKERREM KAYA
(28.04.2015
-30.04.2015
)
, Yayın Yeri:İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi
, 2015
Ulusal Özet bildiri |
||
16 |
Comparison of Physicochemical Properties of Rock and Flower Honey Produced in Bayburt Province and Evaluation of Their Compliance withTurkish Food Codex
ÖZLEM YILMAZ,ÜMİT ALTUNTAŞ,Murat Can Tüfekçi
(25.09.2024
-27.09.2024
)
, Yayın Yeri:5th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2024)
, 2024
Uluslararası Özet bildiri |
||
17 |
Zeytin Karasuyunda Bulunan Fenolik Bileşikler
ÖZLEM YILMAZ,MÜKERREM KAYA
(28.11.2016
-28.11.2016
)
, Yayın Yeri:Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşikler ve Doğal Katkılar Kongresi
, 2016
Ulusal Özet bildiri |
||
18 |
Biyoaktif Mdde Kaynağı Olarak Balkabağı
ÖZLEM YILMAZ
(22.10.2024
-23.10.2024
)
, Yayın Yeri:4th Internatıonal Conference on Engıneerıng, Natural and Socıal Scıences Icensos 2024
, 2024
Uluslararası Özet bildiri |
1 | PEKTİN, EKSTRAKSİYONU VE ET ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI
ÖZLEM YILMAZ,AYBİKE KAMİLOĞLU,ÖZLEM ÇAKIR,Hazal Aldemir
(25.09.2021
-26.09.2021
)
, Yayın Yeri:SOCRATES 2nd International Health, Engineering and Applied Sciences Congress
, 2021
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
2 | Lipid Production by Yarrowia lipolytica Strains
ÖZLEM YILMAZ,GÜZİN KABAN,MÜKERREM KAYA
(19.09.2019
-21.09.2019
)
, Yayın Yeri:3rd International Conference on Advanced Engineering Technologies
, 2019
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
3 | Optimization of Ultrasonic-Assisted Extraction of Phytochemical Compounds from Dried Persimmon Slices
AYBİKE KAMİLOĞLU,NACİYE KUTLU KANTAR,TUĞBA ELBİR ABCA,ÖZLEM YILMAZ
(25.09.2024
-27.09.2024
)
, Yayın Yeri:5th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2024)
, 2024
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
4 | TARHUNUN (A. dracunculus) TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞINDA KULLANIMI
ÖZLEM YILMAZ
(25.09.2021
-26.09.2021
)
, Yayın Yeri:SOCRATES 2nd International Health, Engineering and Applied Sciences Congress
, 2021
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
5 | Attitudes and Behaviors of Turkish Consumers Regarding the Olive Oil Consumption
ÜMİT ALTUNTAŞ,İSMAİL GÜZEL,ÖZLEM YILMAZ,BERAAT ÖZÇELİK
(28.09.2022
-30.09.2022
)
, Yayın Yeri:4th International Conference on Advanced Engineering Technologies
, 2022
Uluslararası Özet bildiri |
||
8 | Application of Coatings to Reduce Oil Intake in Deep-Fried Foods
ÖZLEM YILMAZ
(28.09.2022
-30.09.2022
)
, Yayın Yeri:4th International Conference on Advanced Engineering Technologies
, 2022
Uluslararası Özet bildiri |
||
9 | Effect of Different Roasting Methods on Some Properties of Walnut Kernels
NACİYE KUTLU KANTAR,TUĞBA ELBİR ABCA,ÖZLEM YILMAZ,AYBİKE KAMİLOĞLU
(28.09.2022
-30.09.2022
)
, Yayın Yeri:4th International Conference on Advanced Engineering Technologies
, 2022
Uluslararası Özet bildiri |
||
10 | Effects of Different Essential Oil Sources on Biomass, Oil Production and Oil Yield of Yarrowia lipolytica Strains
ÖZLEM YILMAZ,GÜZİN KABAN,MÜKERREM KAYA
(10.10.2018
-12.10.2018
)
, Yayın Yeri:3rd International Congress on Food Technology
, 2018
Uluslararası Özet bildiri |
||
11 | Fourier Transform Near Infrared (FT-NIR) Spectroscopy as a Tool for Predicting Simultaneous Sugar Contents and Composition of Anatolian Honey by Multivariate Analysis
ÜMİT ALTUNTAŞ,ÖZLEM YILMAZ,AHMED MENEVŞEOĞLU
(25.09.2024
-27.09.2024
)
, Yayın Yeri:5th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2024)
, 2024
Uluslararası Özet bildiri |
||
12 | LEVEL OF LOCAL FOOD AND BEVERAGES SERVED IN RETAIL BUSINESSES: BAYBURT SAMPLE
ÖZLEM YILMAZ,MİRAÇ İLYAS KIVANÇ
(25.09.2021
-26.09.2021
)
, Yayın Yeri:2ND INTERNATIONAL "BAŞKENT" CONGRESS ON PHYSICAL, SOCIAL AND HEALTH SCIENCES
, 2021
Uluslararası Özet bildiri |
||
13 | Enzymatic Concentration of Echium Seed based Omega 3 and Omega 6 Fatty Acids
ÖZLEM YILMAZ,NEŞE ŞAHİN YEŞİLÇUBUK
(14.09.2014
-17.09.2014
)
, Yayın Yeri:12. Euro Fed Lipid Congress
, 2014
Uluslararası Özet bildiri |
||
14 | Concentration of Polyunsaturated Fatty Acids from Echium vulgare Seed Oil by Urea Complexation
ÖZLEM YILMAZ,NEŞE ŞAHİN YEŞİLÇUBUK
(07.05.2013
-10.05.2013
)
, Yayın Yeri:EUROFOODCHEMXVII
, 2013
Uluslararası Özet bildiri |
||
16 | Comparison of Physicochemical Properties of Rock and Flower Honey Produced in Bayburt Province and Evaluation of Their Compliance withTurkish Food Codex
ÖZLEM YILMAZ,ÜMİT ALTUNTAŞ,Murat Can Tüfekçi
(25.09.2024
-27.09.2024
)
, Yayın Yeri:5th International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET 2024)
, 2024
Uluslararası Özet bildiri |
||
18 | Biyoaktif Mdde Kaynağı Olarak Balkabağı
ÖZLEM YILMAZ
(22.10.2024
-23.10.2024
)
, Yayın Yeri:4th Internatıonal Conference on Engıneerıng, Natural and Socıal Scıences Icensos 2024
, 2024
Uluslararası Özet bildiri |
6 | Bitskisel Yağ Rafinasyonunda Membran Teknolojisi
ÖZLEM YILMAZ,MÜKERREM KAYA
(22.10.2015
-24.10.2015
)
, Yayın Yeri:Mühendislikte Yeni Teknolojiler
, 2015
Ulusal Özet bildiri |
||
7 | Bitkisel Yağlarda Polisiklik Aromatik Hidrokarbonlar Üzerine Rafinasyon Öncesi İşlemler ile Rafinasyonun Etkileri
ÖZLEM YILMAZ,ŞEYMA ŞİŞİK OĞRAŞ,MÜKERREM KAYA
(07.05.2015
-09.05.2015
)
, Yayın Yeri:YABİTED II. BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ
, 2015
Ulusal Özet bildiri |
||
15 | Bitkisel Yağlarda Aflatoksinler
ÖZLEM YILMAZ,ŞEYMA ŞİŞİK OĞRAŞ,MÜKERREM KAYA
(28.04.2015
-30.04.2015
)
, Yayın Yeri:İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi
, 2015
Ulusal Özet bildiri |
||
17 | Zeytin Karasuyunda Bulunan Fenolik Bileşikler
ÖZLEM YILMAZ,MÜKERREM KAYA
(28.11.2016
-28.11.2016
)
, Yayın Yeri:Gıda, Metabolizma Sağlık: Biyoaktif Bileşikler ve Doğal Katkılar Kongresi
, 2016
Ulusal Özet bildiri |