1
|
Is it a solution to improve the quality of culture-free white cheese?
UFUK EREN VAPUR,Aycan Çınar,Aycan Çınar,Aycan Çınar,SEDA ALTUNTAŞ
, Yayın Yeri:Journal of Food Processing and Preservation
, 2024
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
https://dx.doi.org/10.1111/jfpp.16432
|
|
|
2
|
Farklı Rennet Orijinlerinin Peynir Üretiminde Kullanım Önerileri, Rennet Teknolojisindeki Gelişmeler ve Termolabil Mikrobiyel Rennetlere Bakış
UFUK EREN VAPUR
, Yayın Yeri:Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
, 2021
Ulusal
Hakemli
TR DİZİN
Derleme Makale
|
|
|
3
|
Effects of starter culture combination on the characteristic of white cheese
UFUK EREN VAPUR,LÜTFİYE YILMAZ ERSAN,TÜLAY ÖZCAN
, Yayın Yeri:International Journal of Innovative Approaches in Agricultural Research
, 2019
Uluslararası
Hakemli
Alan endeksleri
(Cap abstract)
Özgün Makale
|
|
|
4
|
Identification and characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional cone yoghurt
KAMİL BOSTAN,AYLA ÜNVER ALÇAY,SEMİHA YALÇIN,UFUK EREN VAPUR,MUSTAFA NİZAMLIOĞLU
, Yayın Yeri:Food Science and Biotechnology
, 2017
Uluslararası
Hakemli
SCI-Expanded
Özgün Makale
https://dx.doi.org/10.1007/s10068-017-0222-z
|
|
|
5
|
Effect of Different Rennet Type on Physico-Chemical Properties and Bitterness in White Cheese
TÜLAY ÖZCAN,UFUK EREN VAPUR
, Yayın Yeri:International Journal of Environmental Science and Development
, 2013
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
https://dx.doi.org/DOI: 10.7763/IJESD.2013.V4.307
|
|
|
6
|
Determination of free amino acids in whole-fat Turkish White Brined Cheese produced by animal and microbial milk-clotting enzymes with and without the addition of starter culture.
UFUK EREN VAPUR,TÜLAY ÖZCAN
, Yayın Yeri:Mljekarstvo/Dairy
, 2012
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
|
|
|
7
|
Effect of Animal and Microbial Rennet on Proteolysis During Ripening of White Brined Cheese
UFUK EREN VAPUR,TÜLAY ÖZCAN
, Yayın Yeri:2012 4th International Conference on Agriculture and Animal Science
, 2012
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
https://dx.doi.org/10.7763/IPCBEE.2012.V47.7
|
|
|
8
|
A Research about Viable Lactobacillus bulgaricus and Streptococcus thermophilus Numbers in the Market Yoghurts
REYHAN İRKİN,UFUK EREN VAPUR
, Yayın Yeri:World Journal of Dairy Food Sciences
, 2008
Uluslararası
Hakemli
SCI
Özgün Makale
|
|
|
9
|
Bazı Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Oluşturduğu Konjuge Linoleik Asidin Sağlık Yönünden Önemi
REYHAN İRKİN,UFUK EREN VAPUR
, Yayın Yeri:Gıda
, 2008
Ulusal
Hakemli
EI: Engineering Index
Derleme Makale
|
|
|
10
|
Peynirde Acılık Problemi, Etki Eden Faktörler ve Kontrol Altına Alınması
Sevda Kılıç,UFUK EREN VAPUR
, Yayın Yeri:Bilimsel Gıda
, 2003
Ulusal
Hakemli
EI: Engineering Index
Derleme Makale
|
|
|