MEHMET ACI

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ MEHMET ACI

MERSİN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/BİLGİSAYAR YAZILIMI ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği Yapay Zeka , Makine Öğrenmesi
1 Is it a solution to improve the quality of culture-free white cheese?

UFUK EREN VAPUR,Aycan Çınar,Aycan Çınar,Aycan Çınar,SEDA ALTUNTAŞ , Yayın Yeri:Journal of Food Processing and Preservation , 2024

Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale   https://dx.doi.org/10.1111/jfpp.16432

2 Farklı Rennet Orijinlerinin Peynir Üretiminde Kullanım Önerileri, Rennet Teknolojisindeki Gelişmeler ve Termolabil Mikrobiyel Rennetlere Bakış

UFUK EREN VAPUR , Yayın Yeri:Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi , 2021

Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Derleme Makale

3 Effects of starter culture combination on the characteristic of white cheese

UFUK EREN VAPUR,LÜTFİYE YILMAZ ERSAN,TÜLAY ÖZCAN , Yayın Yeri:International Journal of Innovative Approaches in Agricultural Research , 2019

Uluslararası   Hakemli   Alan endeksleri (Cap abstract)   Özgün Makale

4 Identification and characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional cone yoghurt

KAMİL BOSTAN,AYLA ÜNVER ALÇAY,SEMİHA YALÇIN,UFUK EREN VAPUR,MUSTAFA NİZAMLIOĞLU , Yayın Yeri:Food Science and Biotechnology , 2017

Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale   https://dx.doi.org/10.1007/s10068-017-0222-z

5 Effect of Different Rennet Type on Physico-Chemical Properties and Bitterness in White Cheese

TÜLAY ÖZCAN,UFUK EREN VAPUR , Yayın Yeri:International Journal of Environmental Science and Development , 2013

Uluslararası   Hakemli   SCI   Özgün Makale   https://dx.doi.org/DOI: 10.7763/IJESD.2013.V4.307

6 Determination of free amino acids in whole-fat Turkish White Brined Cheese produced by animal and microbial milk-clotting enzymes with and without the addition of starter culture.

UFUK EREN VAPUR,TÜLAY ÖZCAN , Yayın Yeri:Mljekarstvo/Dairy , 2012

Uluslararası   Hakemli   SCI   Özgün Makale

7 Effect of Animal and Microbial Rennet on Proteolysis During Ripening of White Brined Cheese

UFUK EREN VAPUR,TÜLAY ÖZCAN , Yayın Yeri:2012 4th International Conference on Agriculture and Animal Science , 2012

Uluslararası   Hakemli   SCI   Özgün Makale   https://dx.doi.org/10.7763/IPCBEE.2012.V47.7

8 A Research about Viable Lactobacillus bulgaricus and Streptococcus thermophilus Numbers in the Market Yoghurts

REYHAN İRKİN,UFUK EREN VAPUR , Yayın Yeri:World Journal of Dairy Food Sciences , 2008

Uluslararası   Hakemli   SCI   Özgün Makale

9 Bazı Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Oluşturduğu Konjuge Linoleik Asidin Sağlık Yönünden Önemi

REYHAN İRKİN,UFUK EREN VAPUR , Yayın Yeri:Gıda , 2008

Ulusal   Hakemli   EI: Engineering Index   Derleme Makale

10 Peynirde Acılık Problemi, Etki Eden Faktörler ve Kontrol Altına Alınması

Sevda Kılıç,UFUK EREN VAPUR , Yayın Yeri:Bilimsel Gıda , 2003

Ulusal   Hakemli   EI: Engineering Index   Derleme Makale

1 Is it a solution to improve the quality of culture-free white cheese?

UFUK EREN VAPUR,Aycan Çınar,Aycan Çınar,Aycan Çınar,SEDA ALTUNTAŞ , Yayın Yeri:Journal of Food Processing and Preservation , 2024

Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale

3 Effects of starter culture combination on the characteristic of white cheese

UFUK EREN VAPUR,LÜTFİYE YILMAZ ERSAN,TÜLAY ÖZCAN , Yayın Yeri:International Journal of Innovative Approaches in Agricultural Research , 2019

Uluslararası   Hakemli   Alan endeksleri   Özgün Makale

4 Identification and characterization of lactic acid bacteria isolated from traditional cone yoghurt

KAMİL BOSTAN,AYLA ÜNVER ALÇAY,SEMİHA YALÇIN,UFUK EREN VAPUR,MUSTAFA NİZAMLIOĞLU , Yayın Yeri:Food Science and Biotechnology , 2017

Uluslararası   Hakemli   SCI-Expanded   Özgün Makale

5 Effect of Different Rennet Type on Physico-Chemical Properties and Bitterness in White Cheese

TÜLAY ÖZCAN,UFUK EREN VAPUR , Yayın Yeri:International Journal of Environmental Science and Development , 2013

Uluslararası   Hakemli   SCI   Özgün Makale

6 Determination of free amino acids in whole-fat Turkish White Brined Cheese produced by animal and microbial milk-clotting enzymes with and without the addition of starter culture.

UFUK EREN VAPUR,TÜLAY ÖZCAN , Yayın Yeri:Mljekarstvo/Dairy , 2012

Uluslararası   Hakemli   SCI   Özgün Makale

7 Effect of Animal and Microbial Rennet on Proteolysis During Ripening of White Brined Cheese

UFUK EREN VAPUR,TÜLAY ÖZCAN , Yayın Yeri:2012 4th International Conference on Agriculture and Animal Science , 2012

Uluslararası   Hakemli   SCI   Özgün Makale

8 A Research about Viable Lactobacillus bulgaricus and Streptococcus thermophilus Numbers in the Market Yoghurts

REYHAN İRKİN,UFUK EREN VAPUR , Yayın Yeri:World Journal of Dairy Food Sciences , 2008

Uluslararası   Hakemli   SCI   Özgün Makale

2 Farklı Rennet Orijinlerinin Peynir Üretiminde Kullanım Önerileri, Rennet Teknolojisindeki Gelişmeler ve Termolabil Mikrobiyel Rennetlere Bakış

UFUK EREN VAPUR , Yayın Yeri:Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi , 2021

Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Derleme Makale

9 Bazı Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Oluşturduğu Konjuge Linoleik Asidin Sağlık Yönünden Önemi

REYHAN İRKİN,UFUK EREN VAPUR , Yayın Yeri:Gıda , 2008

Ulusal   Hakemli   EI: Engineering Index   Derleme Makale

10 Peynirde Acılık Problemi, Etki Eden Faktörler ve Kontrol Altına Alınması

Sevda Kılıç,UFUK EREN VAPUR , Yayın Yeri:Bilimsel Gıda , 2003

Ulusal   Hakemli   EI: Engineering Index   Derleme Makale