İBRAHİM HAN

PROFESÖR İBRAHİM HAN

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ/FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ/FİZİK BÖLÜMÜ/ATOM VE MOLEKÜL FİZİĞİ ANABİLİM DALI/

Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı Fizik Atom, Molekül ve Lazer Fiziği , Malzeme Fiziği , Nanoteknoloji
1 YARATICI TURİZMİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (04.03.2022 -06.03.2022 ) , Yayın Yeri:Uluslararası Toplumsal Araştırmalar Kongresi , 2022

Uluslararası   Tam metin bildiri

2 GASTRONOMİDE YENİ NESİL: DİJİTAL GASTRONOMİ

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (24.10.2024 -25.10.2024 ) , Yayın Yeri:6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , 2024

Uluslararası   Tam metin bildiri

3 TURİZM İŞLETMELERİNDE YAPAY ZEKÂNIN YERİ VE ÖNEMİ

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (16.05.2024 -18.05.2024 ) , Yayın Yeri:YOBÜ Uluslararası Orta Anadolu Sempozyumu , 2024

Uluslararası   Tam metin bildiri

4 İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN YOL AÇTIĞI KÜLTÜREL MİRAS RİSKLERİNİN KÜLTÜR TURİZMİNE YANSIMALARI

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (10.10.2024 -11.10.2024 ) , Yayın Yeri:Çevre ve İletişim: İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik , 2024

Uluslararası   Tam metin bildiri

5 TURİZM PAZARLAMASINDA YAPAY ZEKÂ KULLANIMI: GASTRONOMİ TURİZMİNDE ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (25.05.2024 -27.05.2024 ) , Yayın Yeri:ASEAD 13. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU (EJSER 13th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SOCIAL SCIENCES) , 2024

Uluslararası   Tam metin bildiri

6 TURİZM İŞLETMELERİNDE KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ: ERZURUM ÖRNEĞİ

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (19.12.2019 -21.12.2019 ) , Yayın Yeri:THE FIRST INTERNATIONAL WINTER TOURISM CONGRESS , 2019

Uluslararası   Özet bildiri

7 ARTIFICIAL INTELLIGENCE INNOVATION IN TOURISM BUSINESSES

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (01.08.2024 -02.08.2024 ) , Yayın Yeri:2. INTERNATIONAL BUSINESS AND SOCIETY CONFERENCE (IBSCO) , 2024

Uluslararası   Özet bildiri

8 DİTİJALLEŞMENİN GASTRONOMİDEKİ YANSIMALARI

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (05.07.2024 -06.07.2024 ) , Yayın Yeri:ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONFERANSI IV (ENDÜSTRİ 4.0 VE DİJİTALLEŞMENİN SOSYAL BİLİMLERDE YANSIMALARI) , 2024

Uluslararası   Özet bildiri

1 YARATICI TURİZMİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (04.03.2022 -06.03.2022 ) , Yayın Yeri:Uluslararası Toplumsal Araştırmalar Kongresi , 2022

Uluslararası   Tam metin bildiri

2 GASTRONOMİDE YENİ NESİL: DİJİTAL GASTRONOMİ

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (24.10.2024 -25.10.2024 ) , Yayın Yeri:6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi , 2024

Uluslararası   Tam metin bildiri

3 TURİZM İŞLETMELERİNDE YAPAY ZEKÂNIN YERİ VE ÖNEMİ

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (16.05.2024 -18.05.2024 ) , Yayın Yeri:YOBÜ Uluslararası Orta Anadolu Sempozyumu , 2024

Uluslararası   Tam metin bildiri

4 İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN YOL AÇTIĞI KÜLTÜREL MİRAS RİSKLERİNİN KÜLTÜR TURİZMİNE YANSIMALARI

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (10.10.2024 -11.10.2024 ) , Yayın Yeri:Çevre ve İletişim: İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik , 2024

Uluslararası   Tam metin bildiri

5 TURİZM PAZARLAMASINDA YAPAY ZEKÂ KULLANIMI: GASTRONOMİ TURİZMİNDE ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (25.05.2024 -27.05.2024 ) , Yayın Yeri:ASEAD 13. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU (EJSER 13th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SOCIAL SCIENCES) , 2024

Uluslararası   Tam metin bildiri

6 TURİZM İŞLETMELERİNDE KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ: ERZURUM ÖRNEĞİ

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (19.12.2019 -21.12.2019 ) , Yayın Yeri:THE FIRST INTERNATIONAL WINTER TOURISM CONGRESS , 2019

Uluslararası   Özet bildiri

7 ARTIFICIAL INTELLIGENCE INNOVATION IN TOURISM BUSINESSES

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (01.08.2024 -02.08.2024 ) , Yayın Yeri:2. INTERNATIONAL BUSINESS AND SOCIETY CONFERENCE (IBSCO) , 2024

Uluslararası   Özet bildiri

8 DİTİJALLEŞMENİN GASTRONOMİDEKİ YANSIMALARI

YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN (05.07.2024 -06.07.2024 ) , Yayın Yeri:ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONFERANSI IV (ENDÜSTRİ 4.0 VE DİJİTALLEŞMENİN SOSYAL BİLİMLERDE YANSIMALARI) , 2024

Uluslararası   Özet bildiri