1 |
YARATICI TURİZMİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(04.03.2022
-06.03.2022
)
, Yayın Yeri:Uluslararası Toplumsal Araştırmalar Kongresi
, 2022
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
2 |
GASTRONOMİDE YENİ NESİL: DİJİTAL GASTRONOMİ
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(24.10.2024
-25.10.2024
)
, Yayın Yeri:6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi
, 2024
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
3 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE YAPAY ZEKÂNIN YERİ VE ÖNEMİ
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(16.05.2024
-18.05.2024
)
, Yayın Yeri:YOBÜ Uluslararası Orta Anadolu Sempozyumu
, 2024
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
4 |
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN YOL AÇTIĞI KÜLTÜREL MİRAS RİSKLERİNİN KÜLTÜR TURİZMİNE YANSIMALARI
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(10.10.2024
-11.10.2024
)
, Yayın Yeri:Çevre ve İletişim: İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik
, 2024
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
5 |
TURİZM PAZARLAMASINDA YAPAY ZEKÂ KULLANIMI: GASTRONOMİ TURİZMİNDE ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(25.05.2024
-27.05.2024
)
, Yayın Yeri:ASEAD 13. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU (EJSER 13th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SOCIAL SCIENCES)
, 2024
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
6 |
TURİZM İŞLETMELERİNDE KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ: ERZURUM ÖRNEĞİ
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(19.12.2019
-21.12.2019
)
, Yayın Yeri:THE FIRST INTERNATIONAL WINTER TOURISM CONGRESS
, 2019
Uluslararası Özet bildiri |
||
7 |
ARTIFICIAL INTELLIGENCE INNOVATION IN TOURISM BUSINESSES
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(01.08.2024
-02.08.2024
)
, Yayın Yeri:2. INTERNATIONAL BUSINESS AND SOCIETY CONFERENCE (IBSCO)
, 2024
Uluslararası Özet bildiri |
||
8 |
DİTİJALLEŞMENİN GASTRONOMİDEKİ YANSIMALARI
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(05.07.2024
-06.07.2024
)
, Yayın Yeri:ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONFERANSI IV (ENDÜSTRİ 4.0 VE DİJİTALLEŞMENİN SOSYAL BİLİMLERDE YANSIMALARI)
, 2024
Uluslararası Özet bildiri |
1 | YARATICI TURİZMİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(04.03.2022
-06.03.2022
)
, Yayın Yeri:Uluslararası Toplumsal Araştırmalar Kongresi
, 2022
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
2 | GASTRONOMİDE YENİ NESİL: DİJİTAL GASTRONOMİ
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(24.10.2024
-25.10.2024
)
, Yayın Yeri:6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi
, 2024
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
3 | TURİZM İŞLETMELERİNDE YAPAY ZEKÂNIN YERİ VE ÖNEMİ
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(16.05.2024
-18.05.2024
)
, Yayın Yeri:YOBÜ Uluslararası Orta Anadolu Sempozyumu
, 2024
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
4 | İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİN YOL AÇTIĞI KÜLTÜREL MİRAS RİSKLERİNİN KÜLTÜR TURİZMİNE YANSIMALARI
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(10.10.2024
-11.10.2024
)
, Yayın Yeri:Çevre ve İletişim: İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik
, 2024
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
5 | TURİZM PAZARLAMASINDA YAPAY ZEKÂ KULLANIMI: GASTRONOMİ TURİZMİNDE ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(25.05.2024
-27.05.2024
)
, Yayın Yeri:ASEAD 13. ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER SEMPOZYUMU (EJSER 13th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SOCIAL SCIENCES)
, 2024
Uluslararası Tam metin bildiri |
||
6 | TURİZM İŞLETMELERİNDE KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ: ERZURUM ÖRNEĞİ
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(19.12.2019
-21.12.2019
)
, Yayın Yeri:THE FIRST INTERNATIONAL WINTER TOURISM CONGRESS
, 2019
Uluslararası Özet bildiri |
||
7 | ARTIFICIAL INTELLIGENCE INNOVATION IN TOURISM BUSINESSES
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(01.08.2024
-02.08.2024
)
, Yayın Yeri:2. INTERNATIONAL BUSINESS AND SOCIETY CONFERENCE (IBSCO)
, 2024
Uluslararası Özet bildiri |
||
8 | DİTİJALLEŞMENİN GASTRONOMİDEKİ YANSIMALARI
YASEMİN ASİLTÜRK OKUTAN
(05.07.2024
-06.07.2024
)
, Yayın Yeri:ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONFERANSI IV (ENDÜSTRİ 4.0 VE DİJİTALLEŞMENİN SOSYAL BİLİMLERDE YANSIMALARI)
, 2024
Uluslararası Özet bildiri |