HALİL RIDVAN ÖZ

PROFESÖR HALİL RIDVAN ÖZ

OSTİM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/HAVACILIK VE UZAY MÜHENDİSLİĞİ PR. /

Mühendislik Temel Alanı Makine Mühendisliği Makine Teorisi ve Dinamiği , Mekanik Titreşimler ve Gürültü , Akustik ve Titreşimler
1 Tüketime hazır ön pişirme uygulanmış hindi küplerinin marinasyonunda farklı oranlarda kefir kullanımının ürünün kalite özellikleri üzerine etkileri

GÜLEN TURP,İLKİN ŞENGÜN,BEGÜM ÖZÇETİN,FİGEN DURMUŞ,AYŞEGÜL ATALI,AHMET GARGI,BERNA ÖZTÜRK (24.04.2019 -28.04.2019 ) , Yayın Yeri:5th International Poultry Meat Congress , 2019

Uluslararası   Tam metin bildiri

2 Hypericum perforatum L. as natural antioxidant and antimicrobial agents

İLKİN ŞENGÜN,ERSİN YÜCEL,BERNA ÖZTÜRK,GÜLDEN KILIÇ (01.04.2019 -03.04.2019 ) , Yayın Yeri:1th International Congress on Sustainable Agriculture and Technology , 2019

Uluslararası   Tam metin bildiri

3 Antimicrobial activities of Salvia sclarea L. and Salvia aethiopis L. essential oils

İLKİN ŞENGÜN,ERSİN YÜCEL,GÜLDEN KILIÇ,BERNA ÖZTÜRK (20.06.2019 -21.06.2019 ) , Yayın Yeri:International Conference on Agronomy and Food Scıence & Technology , 2019

Uluslararası   Tam metin bildiri

4 Microbial ecology of cocoa and coffee fermentation

GÜLDEN KILIÇ,BERNA ÖZTÜRK,KIVANÇ ATLAMA,YUNUS YAHŞİ,İLKİN ŞENGÜN (10.12.2021 -12.12.2021 ) , Yayın Yeri:7th International Mardin Artuklu Scientific Researches Conference , 2021

Uluslararası   Tam metin bildiri

5 Plant based compounds with antimicrobial properties

İLKİN ŞENGÜN,BERNA ÖZTÜRK (09.05.2018 -12.05.2018 ) , Yayın Yeri:International Agricultural Science Congress , 2018

Uluslararası   Özet bildiri

6 Antimicrobial properties of fruit vinegars produced in Turkey

İLKİN ŞENGÜN,GÜLDEN KILIÇ,BERNA ÖZTÜRK (09.05.2018 -12.05.2018 ) , Yayın Yeri:International Agricultural Science Congress , 2018

Uluslararası   Özet bildiri

7 Haşhaş (Papaver somniforum) çeşitlerinin tohum yağlarının toplam fenolik madde miktarı, antioksidan ve antimikrobiyal aktiviteleri

İLKİN ŞENGÜN,ERSİN YÜCEL,BERNA ÖZTÜRK,GÜLDEN KILIÇ (21.10.2020 -23.10.2020 ) , Yayın Yeri:Türkiye 13. Gıda Kongresi , 2020

Ulusal   Özet bildiri

8 Lacticaseibacillus paracasei TS35: A promising probiotic for functional food production

İLKİN ŞENGÜN,AYŞEGÜL KIRMIZIGÜL PEKER,GÜLDEN KILIÇ,BERNA ÖZTÜRK (08.07.2024 -11.07.2024 ) , Yayın Yeri:28th International ICFMH Conference FOOD MICRO 2024 , 2024

Uluslararası   Özet bildiri

9 A Traditional Fermented Food: Miso

HÜMEYRA DUYMAZ,BERNA ÖZTÜRK (28.04.2025 ) , Yayın Yeri:IV. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology

Uluslararası   Özet bildiri

10 Prebiotic effect of onion on the survival of various probiotics inoculated in Koruk (Unripe Grape) Juice

İLKİN ŞENGÜN,AHMET GARGI,BERNA ÖZTÜRK (08.09.2019 -10.09.2019 ) , Yayın Yeri:10th Probiotics, Prebiotics & New Foods, Nutraceuticals and Botanicals for Nutrition & Human and Microbiota Health , 2019

Uluslararası   Özet bildiri

11 Fatty acid composition, total phenolic content, antioxidant capacity and antimicrobial activity of Nigella sativa L. (black cumin) seed oil

İLKİN ŞENGÜN,ERSİN YÜCEL,BERNA ÖZTÜRK,GÜLDEN KILIÇ (07.10.2018 -10.10.2018 ) , Yayın Yeri:International Plant and Science Technology Congress , 2018

Uluslararası   Özet bildiri

12 Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Hücre İçermeyen Süpernatantların Peynir Güvenilirliği Üzerine Etkilerinin Değerlendirilmesi

BERNA ÖZTÜRK,İLKİN ŞENGÜN (31.10.2024 -01.11.2024 ) , Yayın Yeri:Ege Üniversitesi Herkes İçin Sağlık Kongresi , 2024

Ulusal   Özet bildiri

13 Total phenolic contents, antioxidant and antibacterial activities of orange juice supplemented with probiotic (Lactobacillus rhamnosus) and nettle (Urtica dioica L.)

İLKİN ŞENGÜN,BERNA ÖZTÜRK,KIVANÇ ATLAMA,AYŞEGÜL KIRMIZIGÜL PEKER,BUSE YILMAZ (02.10.2018 -04.10.2018 ) , Yayın Yeri:International Symposium of Medicinal and Aromatic Plants , 2018

Uluslararası   Özet bildiri

14 Total phenolic contents, antioxidant and antimicrobial activities of koruk (Unripe Grape, Vitis vinefera L.) products

BERNA ÖZTÜRK,İLKİN ŞENGÜN (20.06.2019 -21.06.2019 ) , Yayın Yeri:International Conference on Agronomy and Food Science & Technology , 2019

Uluslararası   Özet bildiri

15 The use of essential oils in incubator disinfection

İLKİN ŞENGÜN,BERNA ÖZTÜRK,ŞEYDA ŞENTÜRK (09.05.2017 -12.05.2017 ) , Yayın Yeri:1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants –Natural and Healthy Life , 2017

Uluslararası   Özet bildiri

1 Tüketime hazır ön pişirme uygulanmış hindi küplerinin marinasyonunda farklı oranlarda kefir kullanımının ürünün kalite özellikleri üzerine etkileri

GÜLEN TURP,İLKİN ŞENGÜN,BEGÜM ÖZÇETİN,FİGEN DURMUŞ,AYŞEGÜL ATALI,AHMET GARGI,BERNA ÖZTÜRK (24.04.2019 -28.04.2019 ) , Yayın Yeri:5th International Poultry Meat Congress , 2019

Uluslararası   Tam metin bildiri

2 Hypericum perforatum L. as natural antioxidant and antimicrobial agents

İLKİN ŞENGÜN,ERSİN YÜCEL,BERNA ÖZTÜRK,GÜLDEN KILIÇ (01.04.2019 -03.04.2019 ) , Yayın Yeri:1th International Congress on Sustainable Agriculture and Technology , 2019

Uluslararası   Tam metin bildiri

3 Antimicrobial activities of Salvia sclarea L. and Salvia aethiopis L. essential oils

İLKİN ŞENGÜN,ERSİN YÜCEL,GÜLDEN KILIÇ,BERNA ÖZTÜRK (20.06.2019 -21.06.2019 ) , Yayın Yeri:International Conference on Agronomy and Food Scıence & Technology , 2019

Uluslararası   Tam metin bildiri

4 Microbial ecology of cocoa and coffee fermentation

GÜLDEN KILIÇ,BERNA ÖZTÜRK,KIVANÇ ATLAMA,YUNUS YAHŞİ,İLKİN ŞENGÜN (10.12.2021 -12.12.2021 ) , Yayın Yeri:7th International Mardin Artuklu Scientific Researches Conference , 2021

Uluslararası   Tam metin bildiri

5 Plant based compounds with antimicrobial properties

İLKİN ŞENGÜN,BERNA ÖZTÜRK (09.05.2018 -12.05.2018 ) , Yayın Yeri:International Agricultural Science Congress , 2018

Uluslararası   Özet bildiri

6 Antimicrobial properties of fruit vinegars produced in Turkey

İLKİN ŞENGÜN,GÜLDEN KILIÇ,BERNA ÖZTÜRK (09.05.2018 -12.05.2018 ) , Yayın Yeri:International Agricultural Science Congress , 2018

Uluslararası   Özet bildiri

8 Lacticaseibacillus paracasei TS35: A promising probiotic for functional food production

İLKİN ŞENGÜN,AYŞEGÜL KIRMIZIGÜL PEKER,GÜLDEN KILIÇ,BERNA ÖZTÜRK (08.07.2024 -11.07.2024 ) , Yayın Yeri:28th International ICFMH Conference FOOD MICRO 2024 , 2024

Uluslararası   Özet bildiri

9 A Traditional Fermented Food: Miso

HÜMEYRA DUYMAZ,BERNA ÖZTÜRK (28.04.2025 ) , Yayın Yeri:IV. International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology

Uluslararası   Özet bildiri

10 Prebiotic effect of onion on the survival of various probiotics inoculated in Koruk (Unripe Grape) Juice

İLKİN ŞENGÜN,AHMET GARGI,BERNA ÖZTÜRK (08.09.2019 -10.09.2019 ) , Yayın Yeri:10th Probiotics, Prebiotics & New Foods, Nutraceuticals and Botanicals for Nutrition & Human and Microbiota Health , 2019

Uluslararası   Özet bildiri

11 Fatty acid composition, total phenolic content, antioxidant capacity and antimicrobial activity of Nigella sativa L. (black cumin) seed oil

İLKİN ŞENGÜN,ERSİN YÜCEL,BERNA ÖZTÜRK,GÜLDEN KILIÇ (07.10.2018 -10.10.2018 ) , Yayın Yeri:International Plant and Science Technology Congress , 2018

Uluslararası   Özet bildiri

13 Total phenolic contents, antioxidant and antibacterial activities of orange juice supplemented with probiotic (Lactobacillus rhamnosus) and nettle (Urtica dioica L.)

İLKİN ŞENGÜN,BERNA ÖZTÜRK,KIVANÇ ATLAMA,AYŞEGÜL KIRMIZIGÜL PEKER,BUSE YILMAZ (02.10.2018 -04.10.2018 ) , Yayın Yeri:International Symposium of Medicinal and Aromatic Plants , 2018

Uluslararası   Özet bildiri

14 Total phenolic contents, antioxidant and antimicrobial activities of koruk (Unripe Grape, Vitis vinefera L.) products

BERNA ÖZTÜRK,İLKİN ŞENGÜN (20.06.2019 -21.06.2019 ) , Yayın Yeri:International Conference on Agronomy and Food Science & Technology , 2019

Uluslararası   Özet bildiri

15 The use of essential oils in incubator disinfection

İLKİN ŞENGÜN,BERNA ÖZTÜRK,ŞEYDA ŞENTÜRK (09.05.2017 -12.05.2017 ) , Yayın Yeri:1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants –Natural and Healthy Life , 2017

Uluslararası   Özet bildiri

7 Haşhaş (Papaver somniforum) çeşitlerinin tohum yağlarının toplam fenolik madde miktarı, antioksidan ve antimikrobiyal aktiviteleri

İLKİN ŞENGÜN,ERSİN YÜCEL,BERNA ÖZTÜRK,GÜLDEN KILIÇ (21.10.2020 -23.10.2020 ) , Yayın Yeri:Türkiye 13. Gıda Kongresi , 2020

Ulusal   Özet bildiri

12 Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Hücre İçermeyen Süpernatantların Peynir Güvenilirliği Üzerine Etkilerinin Değerlendirilmesi

BERNA ÖZTÜRK,İLKİN ŞENGÜN (31.10.2024 -01.11.2024 ) , Yayın Yeri:Ege Üniversitesi Herkes İçin Sağlık Kongresi , 2024

Ulusal   Özet bildiri