Biyoteknoloji ve Genetik, Ilıman İklim Meyveleri, Ceviz, Adaptasyon, Seleksiyon, Moleküler belirteç, Biyoçeşitlilik,
Meyve Yetiştirme ve Islahı, genetik kaynak, bodur anaç, moleküler belirteçler, Ficus carica, morfolojik özellikler,
Meyve Yetiştirme ve Islahı, Hasat Sonrası Fizyolojisi ve Teknolojisi, Erik, Japon grubu çeşitler, Meyve kalite parametreleri, Biyokimyasal özellikler, Olgunluk aşaması,
Bağ Yetiştirme ve Islahı, Meyve Yetiştirme ve Islahı, Asma, Yerel genotipler, Moleküler karakterizasyon, Ampelografik özellikler,
Meyve Yetiştirme ve Islahı, Biyonanopartikül, Yeşil sentez, Yenilebilir kaplama, Kitosan, Derim sonrası ömür,
Üzümsü Meyveler, Çilek, Su Stresi, Meyve kalite parametreleri, Fizyolojik özellikler ,
Ilıman İklim Meyveleri, Kayseri ili, elma bahçeleri, çeşit, anaç, mineral beslenme,
Biyoteknoloji ve Genetik, Badem, uyuşmazlık, Moleküler markır, tozlayıcı,
Sert Kabuklu Meyveler, Ceviz, adaptasyon, seleksiyon, biyoçeşitlilik, biyokimyasal belirteç,
Tarım Bilimleri
Tarım Bilimleri
Ceviz ıslahı
Adaptasyon
Moleküler
Beslenme
Muhafaza
Beslenme
Münferit Araştırma
Anaç kalem fizyolojisi
Anaç kalem fizyolojisi
Anaçlık özellikler
Karbonhidrat fizyolojisi
Trabzon hurması adaptasyonu
Arındırılmış fidan
Yeni türlerin adaptasyonu
Seleksiyon
Mandarin tozlanma
Zigotik bireylerin ayırtedilmesi