Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 12.01.2024
121554
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
MEHMET YÜKSEL
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Mikrobiyolojisi
mehmet.yuksel[at]atauni.edu.tr
344A74255F29467B
Araştırmacı ID : 121554
ORCID:0000-0001-6566-1385
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2020
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2018
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
HINIS MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2013
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
HINIS MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2014-2018
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Tavuk etlerinde Salmonella spp. ve Campylobacter spp.'nin standart kültürel yöntem, ilmiğe dayalı izotermal amplifikasyon (LAMP) ve real-time PCR ile belirlenmesi ve doğrulanması
2010-2013
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Tavuk etlerinde Salmonella spp'nin immunomanyetik separasyon ve geleneksel yöntem kullanılarak belirlenmesi
2006-2010
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0