Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 13.06.2024
44947
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
MUSTAFA ÇAVUŞ
KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ/SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Gıda Kimyası, Gıda Teknolojileri
mustafacavus[at]kayseri.edu.tr
FEA0F4EFA5C7164E
Araştırmacı ID : 44947
ORCID:0000-0002-9535-7277
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2022
KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ
SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2019
KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ
SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2013
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2015-2020
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Peynir tuzlamada yeni bir yöntem: Jel salamura tekniği
2014-2015
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Blok tip eritme peyniri üretiminde tavuk yumurtası kullanımının peynirin fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
2009-2012
ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2008
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0