MUSTAFA ÇAVUŞ
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

MUSTAFA ÇAVUŞ

KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ/SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Gıda Kimyası, Gıda Teknolojileri mustafacavus[at]kayseri.edu.tr
Araştırmacı ID : 44947

ORCID:0000-0002-9535-7277

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2022
  • KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ

    SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2019
  • KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ

    SAFİYE ÇIKRIKÇIOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2013
  • IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2015-2020
  • ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Peynir tuzlamada yeni bir yöntem: Jel salamura tekniği
  • 2014-2015
  • IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Blok tip eritme peyniri üretiminde tavuk yumurtası kullanımının peynirin fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
  • 2009-2012
  • ERCİYES ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2008
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ