AHMET ŞÜKRÜ DEMİRCİ
PROFESÖR

AHMET ŞÜKRÜ DEMİRCİ

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi
Araştırmacı ID : 104316

ORCID:0000-0001-5252-8307

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2018
  • NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2011
  • NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2009
  • NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    REKTÖRLÜK
  • 2007
  • NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2004
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    TEKİRDAĞ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2005-2010
  • NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Xanthomonas campestris KULLANILARAK PİRİNÇ KEPEĞİNDEN KSANTAN GAM ÜRETİMİ
  • 2002-2005
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Margarinde yüksek sıcaklığa dayanıklı küflerin belirlenmesi ve tanımlanması
  • 1998-2002
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    TEKİRDAĞ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.