Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 11.01.2024
104316
PROFESÖR
AHMET ŞÜKRÜ DEMİRCİ
TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi
FE446ED1A5F349CB
Araştırmacı ID : 104316
ORCID:0000-0001-5252-8307
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2018
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2011
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2009
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
REKTÖRLÜK
2007
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2004
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ
TEKİRDAĞ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Öğrenim Bilgisi
2005-2010
NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Xanthomonas campestris KULLANILARAK PİRİNÇ KEPEĞİNDEN KSANTAN GAM ÜRETİMİ
2002-2005
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Margarinde yüksek sıcaklığa dayanıklı küflerin belirlenmesi ve tanımlanması
1998-2002
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ
TEKİRDAĞ ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0