BERAAT ÖZÇELİK
PROFESÖR

BERAAT ÖZÇELİK

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Kimyası, Meyve-Sebze Teknolojisi, Gıda Teknolojileri ozcelik[at]itu.edu.tr
Araştırmacı ID : 39516

ORCID:0000-0002-1810-8154

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2012
  • İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2006
  • İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2002
  • İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2000
  • Ohio State University

    Engineering Faculty Food Science and Nutrition
  • 1991
  • İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1996-2000
  • İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Biberiye (Rosmarinus officinalis) antioksidantlarının fındık firesinin raf ömrü geciktirmedeki önemi
  • 1993-1995
  • İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Yeşil bitkilerden elde edilecek klorofilin gıda boyar maddesi olarak kullanımı
  • 1985-1990
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ