SEVİL ERGÜL
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DERS VERMEKLE GÖREVLİ)

SEVİL ERGÜL

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ/MALATYA OSB MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri, Gıda Bilimi sevil.ergul[at]inonu.edu.tr
Araştırmacı ID : 238443

ORCID:0000-0002-6536-2737

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2020
  • İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

    MALATYA OSB MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2018
  • MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ

    DARENDE BEKİR ILICAK MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2017
  • İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

    DARENDE BEKİR ILICAK MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2015
  • CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

    YILDIZELİ MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2015
  • İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2012
  • İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

    İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ
  • 2012-2015
  • İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
    Tez adı: BEYAZ PEYNİR ÜRETİMİNDE VE OLGUNLAŞTIRILMASINDA DEVE KİMOZİNİNİN KULLANIM OLANAKLARININ ARAŞTIRILMASI VE BUZAĞI RENNETİ İLE KARŞILAŞTIRILMASI
  • 2010-2011
  • İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

    İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ
  • 2005-2009
  • İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ