Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 13.01.2025
3766
PROFESÖR
ABDULLAH ÇAĞLAR
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ/TARIM EKONOMİSİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojileri
abdullah.caglar[at]kocaeli.edu.tr
F0ACF29E7F2AEF18
Araştırmacı ID : 3766
ORCID:0000-0001-7216-8361
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2020
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ
2004
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2001
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1995
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1990
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1984
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1986-1990
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TARIM ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (DR)
Tez adı: Kaşar peynirinin hızlı olgunlaştırılmasında proteaz ve lipaz enzimlerinin kullanımı üzerine araştırmalar
1984-1986
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TARIM ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: HTSD (Yüksek ısı kısa zaman) metodunda sıcaklık derecesi ve depolama zamanında pastörize süt kalitesine etkisi
1980-1984
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0