HAKKI AKDENİZ
DOÇENT

HAKKI AKDENİZ

IĞDIR ÜNİVERSİTESİ/UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ/ORGANİK TARIM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/ORGANİK TARIM İŞLETMECİLİĞİ ANABİLİM DALI/

Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı Çayır-Mera ve Yem Bitkileri hakki_akdeniz[at]hotmail.com
Araştırmacı ID : 43275

ORCID:0000-0001-5806-5710

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2018
  • IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

    IĞDIR ZİRAAT FAKÜLTESİ TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
  • 2013
  • IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

    IĞDIR ZİRAAT FAKÜLTESİ TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ
  • 2008
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    ERCİŞ MESLEK YÜKSEKOKULU BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ
  • 1999
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    ERCİŞ MESLEK YÜKSEKOKULU BİTKİSEL VE HAYVANSAL ÜRETİM BÖLÜMÜ
  • 1994
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    REKTÖRLÜK
  • 1990
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TARLA BİTKİLERİ (YL) (TEZLİ) (SİİRT ÜNİV. ORTAK)
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1993-1998
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TARLA BİTKİLERİ (DR)
    Tez adı: Korunga ile karışıma giren kılçıksız brom ve mavi ayrığın değişik ekim şekillerindeki kuru ot ve ham protein verimleri, ham protein oranları ve karışımların botanik kompozisyonları
  • 1990-1992
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TARLA BİTKİLERİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Van yöresinde azot,fosfar ve potasyumlu gübrelerin tabii çayırın ot verimine otun ham protein ve ham kül oranına etkileri üzerine bir araştırma.
  • 1984-1988
  • ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ