DURMUŞ SERT
DOÇENT

DURMUŞ SERT

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt Teknolojisi, Gıda Teknolojileri dsert[at]konya.edu.tr
Araştırmacı ID : 40666

ORCID:0000-0002-4073-0468

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2011
  • NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2000
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2004-2011
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Geleneksel yöntemle üretilen tulum peynirlerinde kullanılan sütün orijinine bağlı olarak olgunlaşma esnasında meydana gelen bazı değişmelerin belirlenmesi
  • 2000-2004
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Pastörize ve çiğ sütten işlenen kaşar peynirlerinin olgunlaşma sırasında oluşan bazı özelliklerinin belirlenmesi
  • 1996-2000
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ