Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 25.10.2024
188206
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
(Unvan:Doçent)
ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
alperkursat.demirkaya[at]bilecik.edu.tr
E16B662035E9FB5E
Araştırmacı ID : 188206
ORCID:0000-0002-7994-7832
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2011
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
2002
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2004-2010
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
Tez adı: Glukono delta lakton kullanımının pastırmanın kalite kriterleri üzerine etkisi
2001-2004
Tez adı: Yoğurt üretiminde transglutaminaz kullanımının kaliteye etkisi
1993-2000
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0