ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ (Unvan:Doçent)

ALPER KÜRŞAT DEMİRKAYA

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ/MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./

Sağlık Bilimleri Temel Alanı Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi alperkursat.demirkaya[at]bilecik.edu.tr
Araştırmacı ID : 188206

ORCID:0000-0002-7994-7832

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2011
  • BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ

    MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • 2002
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    VETERİNER FAKÜLTESİ BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2004-2010
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ VETERİNERLİK GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Glukono delta lakton kullanımının pastırmanın kalite kriterleri üzerine etkisi
  • 2001-2004
  • Tez adı: Yoğurt üretiminde transglutaminaz kullanımının kaliteye etkisi
  • 1993-2000
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ