KENAN SİNAN DAYISOYLU
PROFESÖR

KENAN SİNAN DAYISOYLU

KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Fermantasyon Teknolojileri sinandayisoylu[at]artuklu.edu.tr
Araştırmacı ID : 158551

ORCID:0000-0002-0673-3526

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2024
  • MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

    KIZILTEPE TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ
  • 2017
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2015
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2012
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1998
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1993
  • KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 1990
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1993-1997
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Çeşitli laktik kültür kombinasyonlarının yoğurt ve benzeri fermente süt ürünleri yapımında kullanılması ve elde edilen bu ürünlerin bazı özellikleri üzerine depolama sürelerinin etkisi
  • 1990-1992
  • YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Van piyasasında üreten ve satışa sunulan yoğurtların fiziksel kimyasal mikrobiyolojik ve duyusal özellikleri üz erine bir araştırma
  • 1983-1988
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ