DENİZ AYAS
PROFESÖR

DENİZ AYAS

MERSİN ÜNİVERSİTESİ/SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ/SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri Su Ürünleri Temel Bilimler, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Su Kalitesi ve Su kirliliği ayasdeniz[at]mersin.edu.tr
Araştırmacı ID : 15540

ORCID:0000-0001-6762-6284

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2021
  • MERSİN ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2015
  • MERSİN ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2013
  • MERSİN ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 1998
  • MERSİN ÜNİVERSİTESİ

    SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2005-2010
  • MERSİN ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ (DR)
    Tez adı: Mersin Körfezi’xxnden avlanan Callinectes sapidus, Portunus pelagicus ve Sepia officinalis türlerinin besin kompozisyonu ve ısıl işlem uygulanmış yengeç etinin 4 oC’xxde depolanması sırasındaki duyusal ve kimyasal değişimler
  • 2000-2004
  • MERSİN ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Seyhan baraj gölü sazan (Cyprinus carpio)’xxlarının mevsimsel besin kompozisyonu ile sıcak tütsüleme sonrası kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik değişmeleri
  • 1993-1998
  • ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

    FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİYOLOJİ BÖLÜMÜ