Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel AlanıSu Ürünleri Su Ürünleri Temel Bilimler, Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Su Kalitesi ve Su kirliliği ayasdeniz[at]mersin.edu.tr
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2015
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2013
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
1998
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2005-2010
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ (DR)
Tez adı: Mersin Körfezi’xxnden avlanan Callinectes sapidus, Portunus pelagicus ve Sepia officinalis türlerinin besin kompozisyonu ve ısıl işlem uygulanmış yengeç etinin 4 oC’xxde depolanması sırasındaki duyusal ve kimyasal değişimler
2000-2004
MERSİN ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Seyhan baraj gölü sazan (Cyprinus carpio)’xxlarının mevsimsel besin kompozisyonu ile sıcak tütsüleme sonrası kimyasal, duyusal ve mikrobiyolojik değişmeleri