BEKİR TUFAN
DOÇENT

BEKİR TUFAN

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ/BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/SU ÜRÜNLERİ İŞLEME VE DEĞERLENDİRME ANABİLİM DALI/

Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı Su Ürünleri Su Ürünleri İşleme Teknolojileri, Su Ürünleri Temel Bilimler bekirtufan[at]gmail.com
Araştırmacı ID : 151253

ORCID:0000-0001-7039-308X

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2025
  • KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ YÜKSEKOKULU BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ PR.
  • 2014
  • KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ YÜKSEKOKULU BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ PR.
  • 2005
  • KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ YÜKSEKOKULU BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ PR.
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2008-2016
  • KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Somon balığı (Salmo salar, Linnaeus, 1758) yan ürünlerinden endüstriyel balık çorbası üretimi ve oda koşullarında raf ömrünün belirlenmesi
  • 2004-2008
  • KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Doğu Karadeniz Bölgesi’xxnde ticari olarak avcılığı yapılan Hamsi (Engraulis encrasicolus), İstavrit (Trachurus trachurus) ve Mezgit (Merlangius merlangus) balıklarının toplam yağ fosfolipit ve yağ asidi bileşiminin araştırılması
  • 2000-2004
  • KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

    SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ