Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 05.09.2022
127772
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
HATİCE REYHAN ÖZİYCİ
ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Bilimi
hatice.oziyci[at]antalya.edu.tr
C4F7D8FF82B701AA
Araştırmacı ID : 127772
ORCID:0000-0001-7750-3931
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2017
ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2014
ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
2007
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2008-2014
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Keçiboynuzu (Ceratonia siliqua L.) meyvesinden d-pinitol ekstraksiyonu üzerine araştırmalar
2005-2008
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Nar suyunda berraklık stabilitesi üzerine farklı durultma tekniklerinin etkisi
2001-2005
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0