HATİCE REYHAN ÖZİYCİ
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

HATİCE REYHAN ÖZİYCİ

ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Bilimi hatice.oziyci[at]antalya.edu.tr
Araştırmacı ID : 127772

ORCID:0000-0001-7750-3931

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2017
  • ANTALYA BİLİM ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2014
  • ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2007
  • AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2008-2014
  • AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Keçiboynuzu (Ceratonia siliqua L.) meyvesinden d-pinitol ekstraksiyonu üzerine araştırmalar
  • 2005-2008
  • AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Nar suyunda berraklık stabilitesi üzerine farklı durultma tekniklerinin etkisi
  • 2001-2005
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ