Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 16.01.2024
268627
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
(DERS VERMEKLE GÖREVLİ)
ALİ TEKİN
FIRAT ÜNİVERSİTESİ/KEBAN MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
a.tekin[at]firat.edu.tr
C37284860FB954BC
Araştırmacı ID : 268627
ORCID:0000-0001-5258-1714
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2017
FIRAT ÜNİVERSİTESİ
KEBAN MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2020
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
2012-2016
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Keçi derisi ve bidonda olgunlaştırılan koyun (Karaman) tulum peynirlerinde biyokimyasal ve duyusal nitelikler
2007-2011
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0