OZAN GÜRBÜZ
PROFESÖR

OZAN GÜRBÜZ

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi, Fermantasyon Teknolojileri, Gıda Mikrobiyolojisi ozang[at]uludag.edu.tr
Araştırmacı ID : 10239

ORCID:0000-0001-7871-1628

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2017
  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2011
  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2011
  • University of Florida

    Institute of Food and Agricultural Sciences Food Engineering
  • 2008
  • University of Florida

    Institute of Food and Agricultural Sciences Food Engineering
  • 2008
  • Selanik Aristotelio Üniversitesi

    Faculty of Food Tech. and Nutrition Food Engineering
  • 2004
  • University of Florida

    Institute of Food and Agricultural Sciences Food Engineering
  • 2002
  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1993
  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1992-1998
  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Bazı meyvelerden üretilen ve eskitilmeyen damıtık alkollü içkilerin kaliteleri üzerinde araştırmalar
  • 1989-1991
  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Bursa yöresinde yetiştirilen 10 çeşit hıyardan starter kültür katılarak üretilen turşular üzerinde araştırma
  • 1985-1989
  • ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ