OKAN EŞTÜRK
PROFESÖR

OKAN EŞTÜRK

ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Su Ürünleri Teknolojisi, Temel İşlemler, Gıda Teknolojileri okanesturk[at]ardahan.edu.tr
Araştırmacı ID : 153810

ORCID:0000-0002-5394-2515

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2018
  • ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2015
  • ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2013
  • MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2004
  • MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2003
  • MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1993
  • İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1998-2003
  • Oregon State University

    Gıda Bilimi ve Teknolojisi
    Tez adı: Characterization of rheological properties and thermal stability of fish myofibrillar proteins
  • 1996-1998
  • Purdue University

    Food Science
    Tez adı: Reducing Oil Uptake In Tortilla Chips By Carboxymethyl Cellulose Addition and/or Baking
  • 1987-1992
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ