Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 04.03.2024
153810
PROFESÖR
OKAN EŞTÜRK
ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Su Ürünleri Teknolojisi, Temel İşlemler, Gıda Teknolojileri
okanesturk[at]ardahan.edu.tr
C122D966E8343B37
Araştırmacı ID : 153810
ORCID:0000-0002-5394-2515
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2018
ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2015
ARDAHAN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2013
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2004
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2003
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1993
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1998-2003
Oregon State University
Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Tez adı: Characterization of rheological properties and thermal stability of fish myofibrillar proteins
1996-1998
Purdue University
Food Science
Tez adı: Reducing Oil Uptake In Tortilla Chips By Carboxymethyl Cellulose Addition and/or Baking
1987-1992
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0