BİRCE TABAN
PROFESÖR

BİRCE TABAN

ANKARA ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/SÜT TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi btaban[at]ankara.edu.tr
Araştırmacı ID : 29031

ORCID:0000-0002-4347-2935

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2021
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2014
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2012
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
  • 2008
  • GAZİ ÜNİVERSİTESİ

    SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI BÖLÜMÜ
  • 2000
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2002-2007
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: İmmünomanyetik ayırma-polimeraz zincir reaksiyonu (İma-pzr) yönteminin uygulanması ile tavuk etlerinde Salmonella spp. belirlenmesi
  • 1999-2002
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: İmmunomanyetik ayırma yöntemi (IMA) ile gıdalardan Salmonella spp. izolasyonu
  • 1995-1999
  • HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ