Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 03.04.2025
29031
PROFESÖR
BİRCE TABAN
ANKARA ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/SÜT TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
btaban[at]ankara.edu.tr
B953C0275753F110
Araştırmacı ID : 29031
ORCID:0000-0002-4347-2935
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2021
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2014
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2012
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
2008
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI BÖLÜMÜ
2000
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
2002-2007
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: İmmünomanyetik ayırma-polimeraz zincir reaksiyonu (İma-pzr) yönteminin uygulanması ile tavuk etlerinde Salmonella spp. belirlenmesi
1999-2002
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: İmmunomanyetik ayırma yöntemi (IMA) ile gıdalardan Salmonella spp. izolasyonu
1995-1999
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0