HÜSEYİN BOZ
DOÇENT

HÜSEYİN BOZ

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi, Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu huseyinboz[at]atauni.edu.tr
Araştırmacı ID : 29516

ORCID:0000-0003-1846-5589

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2020
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • 2013
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    NARMAN MESLEK YÜKSEKOKULU
  • 2001
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    REKTÖRLÜK
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2008-2012
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Dut pestilinın kimyasal, dokusal ve duyusal özelliklerine buğday unu, sakkaroz şurubu, glikoz şurubu ve pişirme süresinin etkileri
  • 2006-2008
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Farklı doğal bitkisel katkıların organik ekmek üretiminde kullanılması ve kalite üzerine etkileri
  • 1993-1997
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ