AYŞE SEVGİLİ
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ (DERS VERMEKLE GÖREVLİ)

AYŞE SEVGİLİ

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/NACİ TOPÇUOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PR./

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Bilimi aysesevgili8[at]gmail.com
Araştırmacı ID : 301339

ORCID:0000-0002-9579-5074

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2019
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2018-2021
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

    AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ HUKUK BÖLÜMÜ
  • 2017-2023
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Identification of lactic acid bacteria and yeasts from Turkish sourdoughs and selection of starter cultures for sourdough bread
  • 2013-2016
  • GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Improving lycopene production by Blakeslea trispora using ingredients
  • 2006-2012
  • AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ