Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 15.03.2025
104097
PROFESÖR
FAHRETTİN GÖĞÜŞ
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Kimyası, Yağ Teknolojisi, Gıda Bilimi
fahret[at]gantep.edu.tr
AF7D5BDD5B9AE4C5
Araştırmacı ID : 104097
ORCID:0000-0002-8610-5297
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2004
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1998
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
1995
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1991-1995
University of Leeds
Food Sciences
1987-1989
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GAZİANTEP GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Extraction of paprika pigment into various media and their stability
1981-1987
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
GAZİANTEP MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0