KÜBRA ERYAŞAR ÖRER
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

KÜBRA ERYAŞAR ÖRER

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Mikrobiyolojisi kubraeryasar[at]ibu.edu.tr
Araştırmacı ID : 114604

ORCID:0000-0002-0565-1289

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2024
  • BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2013-2024
  • BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2017-2022
  • BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Gıda kaynaklı mayalar ile biyosürfektanların üretimi ve fonksiyonel özelliklerinin araştırılması
  • 2014-2016
  • ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Kestane kabuğu hidrolizatı içeren fermantasyon ortamında Candida tropicalis ile ksilitol üretiminin optimizasyonu
  • 2012-2014
  • SİNOP ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
  • 2008-2012
  • EGE ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ