MUSTAFA KARAKAYA
PROFESÖR

MUSTAFA KARAKAYA

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Gıda Teknolojileri, Gıda ve Beslenme Bilimi, Et Teknolojisi karakayam[at]hotmail.com
Araştırmacı ID : 7516

ORCID:0000-0002-6436-3658

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2006
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2001
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1990
  • SELÇUK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1989-1990
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Farklı Tür ve Organ Etlerinin Bitkisel ve Değişik Hayvansal Yağlar ile Oluşturdukları Emülsiyonların Çeşitli Özelliklerinin Model Sistemde Araştırılması
  • 1985-1987
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ TARIM ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Sucuklarda çeşitli karbonhidrat kaynaklarının kullanılma olanakları üzerinde araştırmalar
  • 1979-1984
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ