ŞEFİK KURULTAY
PROFESÖR

ŞEFİK KURULTAY

TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ/ZİRAAT FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI/

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi, Fonksiyonel Gıdalar skurultay[at]nku.edu.tr
Araştırmacı ID : 11002

ORCID:0000-0002-2366-514X

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2007
  • NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2006
  • NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 2000
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1993
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • 1990
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 1990-1993
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA BİLİMİ TEKNOLOJİSİ (DR)
    Tez adı: Çiğ sütten ve pastörize süte değişik kültür kombinasyonları ilavesiyle yapılan vakum paketlenmiş kaşar peynirleri üzerine bir araştırma
  • 1987-1990
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: Trakya Yöresinde Roquefort peyniri yapımı üzerinde araştırmalar
  • 1983-1987
  • TRAKYA ÜNİVERSİTESİ

    TEKİRDAĞ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TEKNOLOJİSİ PR.