Toggle navigation
Anasayfa
Türkçe
English
Akademisyenler
Kitaplar
Patentler
Projeler
Makaleler
Bildiriler
Sanatsal faaliyetler
Tezler
Toggle navigation
Profili
Kişisel Bilgiler
Kitaplar
Makaleler
Bildiriler
Projeler
Dersler
Yönetilen Tezler
Ödüller
Patentler
Üyelikler
Sanatsal faaliyetler
İdari Görevler
Üniversite Dışı Deneyim
Son güncelleme: 07.03.2024
9896
PROFESÖR
İBRAHİM ÇAKIR
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ/MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ ANABİLİM DALI/
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Güvenliği
ibrahimcakir[at]ibu.edu.tr
A1E21988CC8570BA
Araştırmacı ID : 9896
ORCID:0000-0001-7775-1871
Birlikte çalıştığı kişiler
Akademik Görevler
2016
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2011
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2004
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
2000
Cornell University
New York State Agriculture and Experiment Station Department of Food Science and Technology
1995
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Öğrenim Bilgisi
1996-2003
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
Tez adı: Laktobasillus ve bifidobakterlerde bazı probiyotik özelliklerin belirlenmesi
1993-1996
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
Tez adı: Et tavuklarının körbarsak florasında yer alan laktobasillerin proteolitik aktiviteleri ve organik asit oluşturma yeteneklerinin belirlenmesi
1989-1993
ANKARA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
×
Araştırmacı Listem
Araştırmacı Listem
0