BETÜL KARSLIOĞLU
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

BETÜL KARSLIOĞLU

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ/TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR. /

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Et Teknolojisi, Gıda Kimyası, Gıda ve Beslenme Bilimi betul.kokay[at]hku.edu.tr
Araştırmacı ID : 369693

ORCID:0000-0002-8956-4245

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Akademik Görevler
  • 2023
  • HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ

    TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2016-2020
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Dönerlerde polisiklik aromatik hidrokarbonların oluşumu üzerine farklı pişirme yöntemleri ve sürelerinin etkisi
  • 2002-2005
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
  • 1997-2001
  • ANKARA ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ