TUBA ERKAYA KOTAN
DOÇENT

TUBA ERKAYA KOTAN

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ/TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU/GIDA İŞLEME BÖLÜMÜ/GIDA TEKNOLOJİSİ PR./

Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği terkaya[at]atauni.edu.tr
Araştırmacı ID : 45564

ORCID:0000-0003-4571-3090

Birlikte çalıştığı yazarlarBirlikte çalıştığı kişiler
  • Öğrenim Bilgisi
  • 2009-2014
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)
    Tez adı: Probiyotik kültürlerle üretilen beyaz peynirlerin olgunlaşma süresince bazı kalite özellikleri ve oluşan peptitlerin biyoaktivitesinin belirlenmesi
  • 2005-2009
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
    Tez adı: İnek, manda, koyun ve keçi sütlerinden üretilen yoğurtların bazı kalite özelliklerinin tespiti ve aroma profillerinin belirlenmesi
  • 2001
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ BİTKİSEL ÜRETİM BÖLÜMÜ
  • 2001-2005
  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

    ZİRAAT FAKÜLTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ